Prodej rodinného domu, Čáslav, Nad Budínem, 217 m2

Nad Budínem, Čáslav

8 970 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 42 748 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaNad Budínem, Čáslav
ID0059-NP07199
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná217 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha217 m2
Plocha nemovitosti769 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Čáslavi

Popis

Nabízíme k prodeji stylovou prvorepublikovou vilu 7+1 s garáží, parkovacím nádvořím a zahradou v klidné ulici Nad Budínem v části obce Čáslav-Nové Město. Na parcele o výměře 769 m2 samostatně stojící vila se zastavěnou plochou 170 m2 nabízí ve dvou obytných podlažích celkem 217 m2 podlahové plochy s dodatečným skladovacím prostorem v neobytném půdním prostoru. Dům je podsklepený, sklepní místnosti mají technický charakter (kotelna, uhelna, skladové prostory).
Dispozičně je dům v přízemí členěn na halu, 4 pokoje a velkou kuchyň, patro je přístupné schodištěm s halou, ze které je přístup do 3 velkých pokojů, které podle původního projektu sloužily jako reprezentativní prostory a kanceláře, byly však využívány i jako obytné. Do patra je situovaná menší koupelna, WC a úložné prostory/komory.
Stav interiérů je patrný z přiložené fotodokumentace. Na nádvoří je menší samostatná stavba s garáží a skladovým prostorem. Zahrada se nachází za domem v zadní části pozemku.
Vila je napojena na všechny sítě. Vytápění zajišťuje plynový kotel ústředního topení, ohřev teplé vody elektrickým bojlerem. Nábytek a vybavení domu přechází bezúplatně do vlastnictví kupujícího.
Dům si uchoval poklidnou atmosféru 30. let 20. století, doby, ve kterém byl postaven. Nabízí velmi atraktivní prostory jak pro bydlení, tak i pro podnikání. Ačkoliv se jedná o udržovanou nemovitost a lze ji obývat, budoucího majitele čeká její rekonstrukce.
která posune standardy bydlení k dnešním požadavkům při zachování příjemného genia loci. Tento rodinný dům je ideálním místem pro ty, kteří hledají klidnou lokalitu a nemovitost, která si uchovala architektonický styl a nabízí dostatek prostoru pro bydlení i podnikání.
V případě zájmu o další informace a sjednání prohlídky neváhejte kontaktovat makléře nabídky.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!