Prodej rodinného domu, Čeladná, 147 m2

Čeladná

Cena na vyžádání

včetně provize RK
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaČeladná
ID0034
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná147 m2
VybavenoNe
Druh objektuŘadový
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha budovy75 m2
Plocha nemovitosti260 m2

Origo partneři v Čeladné

Popis

Tento projekt se nachází pouze 1,5 km od dvou 18 jamkových golfových hřišť, patřících klubu Prosper golf, na kterých se v nedávné minulosti pravidelně hrávaly turnaje PGA. Další golfové areály na vás pak čekají v krátké dojezdové vzdálenosti jako například Golf Ostravice. Veškeré letní i zimní sportovní a turistické aktivity budete mít přímo za prahem vašeho domu, který se nachází mezi pěti nejvyššími vrcholy Beskyd, kde také pro své unikátní klima byly již v předminulém století zbudovány lázně. Kompletní infrastruktura obce jako obchody, kavárny, škola, školka, pošta, lékařské ambulance, autobusová i vlaková zastávka a další jsou do 5 minut chůze. Do větších obchodních a kulturních center ve Frýdku Místku a Ostravě to máte jen 15, respektive 25 minut jízdy autem. Dá se říci, že zde máte vše na dosah ruky.
Domy byly navrženy tak, aby splňovaly nejen všechny energeticky úsporné a ekologicky šetrné standardy, ale zároveň také svým moderním neotřelým designem zapadly jak do centra obce, tak překrásné okolní horské krajiny.
Na každý detail byl kladen důraz tak, aby spojil luxus, pohodlí, funkčnost a bezpečnost. Domy jsou například vybaveny špičkovým 6-zónovým podlahovým vytápěním, které lze pohodlně ovládat přes mobilní aplikaci odkudkoliv. Dále pak je samozřejmostí krb, zabezpečovací systém, kamery a dalšími prvky, které vám nejen zpříjemní bydlení, ale postarají se o bezpečnost a soukromí. Chytré podlahové 6-zónové vytápění, tepelné čerpadlo Wiessmann, klimatizace a rekuperace, hliníková okna s trojsklem, předokenní žaluzie, krb, kamerový systém, zabezpečovací systém napojený na pult ochrany, vysokorychlostní internet s optickým kabelem, dvě stání pro auta, velkoformátová dlažba a třívrstvé dřevěné podlahy.
Termín dokončení stavby 8/2025.
Podrobnější informace v RK.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Čeladné.