Prodej rodinného domu, Prostřední Bečva, 150 m2

Prostřední Bečva

4 987 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 23 767 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaProstřední Bečva
ID00200
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná150 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha nemovitosti1024 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální elektrické, Ústřední tuhá paliva
VodaDálkový vodovod, Studna
Garáž
Sklep

Origo partneři v Prostřední Bečvě

Popis

Tento prostorný dům 5+1 150 m2 se dvěma garážemi na Prostřední Bečvě nabízí spoustu možností na skvělé bydlení v krásném koutu Valašska. Mě tedy rozhodně tento dům příjemně překvapil, ale důležitější je, aby zaujal i Vás. Nakonec, víte co? Přijďte se podívat sami. Zavolejte mi a dohodneme si konkrétní čas Vaší prohlídky anebo individuální předtermín.

Na co se tu můžete těšit:

Už jsem zmínila, jak je dům prostorný. V přízemí je kompletní bytová jednotka 2+1 s obrovskou kuchyní, kam vejde kromě větší linky i jídelní stůl. Podívejte se do fotek nejen na to, jak to tu vypadá dnes, ale i na vizualizaci, jak by se to tu mohlo proměnit. Pár dalších návrhů Vám ukážu na prohlídce.

Kromě kuchyně je v přízemí i veliký obývací pokoj, který poznáte podle vínově fialovočervené stěny. Bydleli tu nájemníci, kteří si libovali v sytých barvách, ale jestliže máte rádi umírněnější barevnost, stejně budete před nastěhováním malovat, že? Z obýváku se dá projít do ložnice, kterou ale na fotkách záměrně neuvidíte. To ať se máte na co těšit při prohlídce. :)

V přízemí je rovněž vstupní chodba, koupelna a samostatná toaleta.

V horním patře jsou další 3 místnosti. V jedné je dokonce příprava na kuchyňskou linku, pokud byste tu chtěli druhé bydlení. Z jednoho horního pokoje je výstup na terasu. Opět jsme popustili uzdu fantazii a ve fotkách uvidíte, co by se s tímto prostorem dalo vymyslet.

Kolem domu je krásně velká zahrada (celkem má pozemek 1.024 m2) rozdělená na 2 části. Je fajn, že vjezdy na zahradu jsou dva, takže se bez problémů dostanete i do zadní části. Klidně tu můžete mít jak okrasnou zahradu, tak i pár záhonů a skleník. Anebo třeba hejno slepic protože kurník je již připraven. Chlapy určitě zaujmou dvě garáže, možnost vybudování dílny či letní kuchyně. No neříkala jsem hned v první větě, kolik možností se tu nabízí? Tak mi zavolejte a přijďte to tu prozkoumat naživo.

Pár údajů pro techniky: kolaudačnírozhodnutí r. 1980, střešní tašky z roku 2018, okna plastová, elektřina je z větší části v mědi. Ve sklepě kotelna s kotlem na tuhá paliva.

Energetickou třídu zjišťujeme, proto musíme prozatím uvádět PENB G i když to není pravda. Skutečná hodnota bude o něco lepší, ale nový majitel bude nejspíše využívat dotace a řešit zateplení, nový kotel a podobně. Takže náklady na vytápění půjdou rapidně dolů. No prostě, chce to vidět naživo.

V případě více zájemců si vybírá majitel dle svých představ. Jestliže sami nějakou nemovitost prodáváte, pomůžu Vám ji prodat co nejrychleji a co nejlépe, protože umíme nejhezčí fotky a nejčtivější popisy. Tak už se nenechte přemlouvat a zavolejte mi.

A ještě zpráva pro kolegy makléře. Máte-li potenciálního zájemce, klidně s ním přijďte na prohlídku. Jsme otevřeni spolupráci, aby Vaši i naši klienti byli spokojeni.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Prostřední Bečvě.