Prodej rodinného domu, Strunkovice nad Blanicí, 72 m2 (ID: 1427587)

Strunkovice nad Blanicí

3 990 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize a právního servisu
Hypotéka od 19 015 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaStrunkovice nad Blanicí
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná72 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti798 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Strunkovicích nad Blanicí

Popis

Exkluzivně nabízíme k prodeji rodinný dům o dispozici 3+1 ve Strunkovicích nad Blanicí. K domu náleží uzavřený dvůr, navazující hospodářská budova, stodola a zahrada.

Rodinný dům disponuje vstupní chodbou se zádveřím, koupelnou s vanou a umyvadlem, samostatným WC, třemi pokoji a kuchyní s jídelním prostorem. Rekonstrukce obytných prostor proběhla v roce 2003. Vytápění je možné plynem a možností využití kamen na tuhá paliva. Průkaz energetické náročnosti budovy je ve fázi zpracování.

Na dům navazuje hospodářská budova s prostory pro chov zvířat a skladovým zázemím. Další praktickou částí je stodola vhodná například k uschování zahradního náčiní a která zároveň nabízí případnou možnost přestavby v patře. Zastavěná plocha domu a nádvoří činí 325 m2.

Uzavřený velký dvůr s přístřeškem, s vraty do ulice, vchodem do domu a vchodem do stodoly s průchodem na zahradu, nabízí maximální soukromí. Oplocená, udržovaná zahrada o ploše 473 m2 taktéž disponuje vlastním vjezdem do ulice s navazujícím přístřeškem na auto.

Městys Strunkovice nad Blanicí se nachází v podhůří Šumavy, asi deset kilometrů severovýchodně od okresního města Prachatice. Nabízí plnou občanskou vybavenost v pěším dosahu. Strunkovice nad Blanicí jsou mimo jiné i jednou z oblíbených lokalit pendlerů cestujících za prací do Německa.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Strunkovicích nad Blanicí.