Pronájem obchodního prostoru, Čestlice, Průhonická, 490 m2

Průhonická, Čestlice

18 €
/za metr čtvereční / měsíc
+ služby 3 EUR /m2/měsíc + provize RK
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaPrůhonická, Čestlice
ID7362
StavbaSkeletová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná490 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuRušná část obce
Plocha budovy490 m2
Plocha nemovitosti491 m2
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TelekomunikaceInternet
DopravaDálnice, Autobus
VodaVodovod
Bezbarierový přístup
Parkování

Origo partneři v Čestlicích

Popis

Nabízíme k pronájmu atraktivní obchodní prostory /showroom o rozloze 490,9 m2, situované v přízemí obchodního domu na Průhonické ulici v Čestlicích, prestižní lokalitě blízko Prahy. Tato hlavní obchodní zóna spojuje obec s dálnicí D1 a Prahou, což zajišťuje vysokou viditelnost a snadnou dostupnost.

Prostory jsou vhodné pro obchody, kavárny, restaurace či kanceláře, s možností přizpůsobení vašim potřebám. K dispozici je dostatek parkovacích míst a obchodní zóna zajišťuje stálý příliv zákazníků.

Výborná dopravní dostupnost, kvalitní občanská vybavenost a prestiž lokality dělají z Průhonické ulice ideální místo pro vaše podnikání.

Cena 18 Euro za m2 za měsíc. Služby 3 eura za m2 za měsíc.

Pro více informací nás kontaktuje. Prohlídky jsou možné již nyní.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!