Prodej rodinného domu, Břeclav, Nádražní, 350 m2

Nádražní, Břeclav, Poštorná

16 000 000 Kč
/za nemovitost
Cena k jednání
Hypotéka od 76 251 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaNádražní, Břeclav, Poštorná
ID2N24002
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná350 m2
Typ objektuPřízemní
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy350 m2
Plocha nemovitosti850 m2
Plocha zahrady500 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové, Podlahové
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet, Kabelová televize
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Garáž
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Origo partneři v Břeclavi

Popis

Nabízíme Vám luxusní, prostorný, dvoupodlažní rodinný dům se zahradou ve městě Břeclav. Nachází se v klidné části předměstí a poskytuje pohodlné a prostorné bydlení pro celou rodinu. Dům disponuje 9 pokoji, moderně vybavenou kuchyní a útulným obývacím prostorem, součástí je i garáž pro dvě auta, včetně instalovaného sprchového koutu a parkovní stání, na zahradě je postavený zahradní zděný domek, kde je možnost si zhotovit dílnu či místnost pro jiné aktivity, také je zde velký prostor pro postavení bazénu i pergoly.
Zdi jsou z Ytong tvárnic, zateplený, s odolnou silikonovou omítkou Baumit, pálené střešní tašky, podlahové vytápění - v podkroví deskové radiátory - skrze plynový kotel Junkers, ohřev vody solární, mramorové obklady, okenní žaluzie a v přízemí venkovní rolety.
Obývací pokoj s jídelnou propojený s kuchyní a zděným krbem. Samostatný záchod, koupelna jak se sprchovým koutem tak i vanou. Dvě ložnice, terasa, do 1. patra vede nerezové schodiště s dřevenou výplní, zde je pět obytných místností, druhá koupelna s hydromasážním sprchovým koutem a
závěsným záchodem, včetně dvou vestavěných skříní na chodbě.
V blízkém okolí se nachází škola, školka, zastávka MHD, a spoustu dalších občanských i kulturních vybavení, včetně nákupního centra.
Celý objekt je v perfektním stavu a nabízí krásné výhledy na okolní krajinu. Díky své orientaci na jihozápad můžete každý den vychutnávat sluneční paprsky a relaxovat na terase či v zahradě.
PENB zatím nebyl dodán, uvádíme tedy v souladu s legislativou energetickou náročnost třídy G.
Pokud hledáte prostorný a moderní dům pro svou rodinu, neváhejte a kontaktujte nás ještě dnes! Obrátit se můžete na makléře Ondřeje Vaverku na telefonním čísle 775957897 nebo emailem na ondrej.vaverka@zelgireality.cz.
Zelgi reality s.r.o. - Vaše spolehlivá realitní kancelář pro všechny vaše bytové potřeby.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Břeclavi.