Prodej rodinného domu, Vysoký Újezd, Za Hospodou, 91 m2

Za Hospodou, Vysoký Újezd

12 990 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 61 907 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaZa Hospodou, Vysoký Újezd
IDN106915
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná137 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha91 m2
Plocha nemovitosti520 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná

Origo partneři v Vysokém Újezdu

Popis

Milujete golf, přírodu, skvělou gastronomii a hledáte klidné rodinné bydlení? Toto vše je synonymem Vysokého Újezdu, který se nachází pouhých 10 minut od pražského Zličína.
Rodinný dům je postavený v nejklidnější lokalitě této obce přímo u golfového hřiště. Jedné se o západně orientovanou bytovou jednotku o dispozici 4+kk, s okrasnou zahradou, prostornou terasou pro pohodlné posezení s rodinou a přáteli, nechybí praktický designově řešený zahradní domek, a hlavně úžasné výhledy do zeleně. Přístup na pozemek je řešený vstupní brankou a dvoukřídlou bránou na elektrický pohon pro vjezd automobilů na parkovací stání. Z větší části je pozemek řešen jako okrasná zahrada se vzrostlou zelení, která umocňuje pocit klidu, odpočinku a pohody.
Dům je postaven z moderních materiálů, které podtrhují jeho nízkou energetickou náročnost. Nechybí podlahové vytápění, okna s izolačními trojskly, předokenní hliníkové žaluzie, moderní krb, zakázkový nábytek a kuchyňská sestava s vestavěnými spotřebiči. Dispozičně je dům řešen prostornou vstupní chodbou s praktickou odkládací stěnou. Z chodby je vstup do jednotlivých místností domu. Srdcem domu je prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, který je propojený velkými francouzskými okny s terasou a zahradou domu. Z chodby je dále vstup do třech samostatných ložnic, koupelny s vanou, umyvadlem, sprchovým koutem a toaletou, technické místnosti, kde nechybí prostor na pračku a v neposlední řadě je z chodby vstup na druhou samostatnou toaletu s umyvadlem. Na půdě, která je přístupná stahovacími schody, naleznete další praktický úložný prostor.
Vysoký Újezd má dobrou občanskou vybavenost, naleznete zde obchod, skvělé restaurace, obecní úřad, mateřskou i základní školu, ale hlavně pro vášnivé hráče golfu, Golf Gesort Albatross, pro milovníky přírody celou řadu možností trávení volných chvil v nedalekých lesích, nechybí celá řada cyklistických tras a spoustu dalších možností, jak trávit volné chvíle s rodinou a přáteli nejen v přírodě.
Autem jste za 10 minut na pražském Zličíně, a zhruba ve stejném čase dojedete na dálnici D5 a pražský okruh. Nechybí ani zastávka pražské integrované dopravy s dobrým spojením do Prahy i přilehlých obcí. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N106915.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Vysokém Újezdu (okr. Beroun).