Prodej rodinného domu, Bítovany, 73 m2

Bítovany

3 490 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 16 632 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaBítovany
IDRD2423
StavbaSmíšená
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná73 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti709 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Bítovanech

Popis

Představujeme Vám k prodeji rodinný dům v malebné obci Bítovany, který je ideální pro klienti, kteří hledají nemovitost k celkové rekonstrukci podle vlastních představ. Dům stojí na krásném, rovinatém pozemku s vzrostlou zelení, který nabízí dostatek prostoru pro zahradu nebo další stavební záměry a má ideální velikost dnešní doby - 709 m2. Tato nemovitost je opravdovým pokladem, který v kombinaci se zajímavou cenou představuje výhodnou koupi pro Vaše budoucí nové bydlení. Přímo se zde vybízí možnost vytvoření projektu na rekonstrukci domu, který bude počítat se získáním dotace oprav dům po babičce, apod.., což Vám umožní získat nemalé prostředky na rekonstrukci domu. Toto umíme zajistit přes našeho projektanta, který se tímto zabývá. Nemovitost je napojena na elektro, plyn a vodu v obci, kanalizace je svedena do ČOV s tím, že je již v procesu výstavba nové kanalizace v obci, na kterou se v nadcházejících měsících dům napojí.

Dům je jednogenerační, nepodsklepený s obytným prvním nadzemním podlažím a neobydlenou půdou se sedlovou střechou. Vnitřní dispozici 1NP tvoří vstupní prostor - zádveří, obytná kuchyň, WC, koupelna a ložnice. Schody na půdu pomocí dřevěného žebříku. Půdorys doplníme do galerie v průběhu inzerce. Ke standardnímu používání domu je potřeba provést rozsáhlejší stavební práce nebo demolici a výstavbu nového RD, dřevostavby, eventuálně mobilheimu apod..

Klidné prostředí Bítovan je ideální pro rodinné pohodové bydlení, s dobrým spojením do blízkých měst. Například do Chrudimi je to pouhých 10 min, do Pardubic 20 min nebo do Slatiňan 7 min. Výhodou je blízké napojení na rychlostní silnici č. 37, kterou můžete jet právě směr Pardubice nebo opačně směr Nasavrky.

Přijďte se přesvědčit o potenciálu této nemovitosti osobně, budu se na Vás těšit!
Matěj Dachovský - realitní makléř pro Pardubický kraj

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Bítovanech.