Prodej chalupy, Staré Město, 200 m2

Staré Město

5 990 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 28 547 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaStaré Město
ID0083-NP04349
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná151 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha200 m2
Plocha nemovitosti2200 m2
Garáž

Origo partneři v Starém Městě

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Popis

Představuji vám ke koupi původní chalupu z meziválečného období v obci Kunčice u Starého Města. Tato cihlová stavba s kamennými základy o zastavěné ploše 300 m² nabízí částečně podsklepení a dvě obytná podlaží s celkovou užitnou plochou přibližně 151 m². Chalupa je situována na prostorném pozemku o výměře 1900 m² s krásným výhledem na celé údolí a vzrostlou ovocnou zahradou, která poskytuje naprosté soukromí. K chalupě přiléhá dřevěná stodola o rozloze 33 m² a kůlna za domem o výměře 29 m².

V prvním nadzemním podlaží (1.NP) se nachází vstupní veranda, chodba, kuchyně, obývací pokoj, technická místnost (špajz), koupelna s WC a schodiště do druhého nadzemního podlaží (2.NP). Z chodby je také vstup do kůlny, odkud lze vyjít přímo na zahradu. Ve 2.NP je k dispozici ložnice s úložnými prostory a dva novější pokoje. Skrze schodiště lze vystoupat do prostoru bývalé sýpky, která nabízí další možnosti využití.

Chalupa je vytápěná kamny na tuhá paliva, která jsou umístěna v každém obytném pokoji. Pro ohřev vody slouží akumulační bojler v koupelně. Voda je do chalupy přiváděna samospádem z nedalekého pramene, který je společný pro tři domy, a odpady jsou svedeny do jímky s přepadem. Okna i interiérové dveře jsou dřevěná, přičemž v roce 2000 proběhla modernizace fasády a v roce 2002 byla vyměněna střešní krytina za novou plechovou.

Chalupa je situována v atraktivní lokalitě v blízkosti moderního lyžařského areálu na úpatí Králického Sněžníku. Milovníci zimních sportů si přijdou na své, a to nejen na sjezdovkách, ale i na běžkařských tratích, které vedou od vrcholu lanovky směrem na Králický Sněžník, Paprsek či Staré Město. Kunčice jsou ideálním místem pro vaši rodinnou dovolenou s možností aktivního odpočinku v letním i zimním období.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chalup v Starém Městě (okr. Šumperk).