Prodej bytu 2+kk, Praha - Nové Město, Na výtoni, 83 m2 (ID: 1428042)

Na výtoni, Praha 2 - Nové Město

16 999 000 Kč

včetně provize RK
Hypotéka od 81 012 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaNa výtoni, Praha 2 - Nové Město
ID0069
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná83 m2
VybavenoAno
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní

Origo partneři v Praze 2

Stěhovací služby

Popis

Dovolujeme si vám nabídnout exkluzivní možnost koupě nádherného bytu v samém centru Prahy. Tento prostorný byt o dispozici 2+kk a užitné ploše 83 m² je ideální pro ty, kdo touží po moderním městském životě v klidném a útulném prostředí.

Klíčové vlastnosti nemovitosti:

Dispozice: 2+kk (dvě místnosti a kuchyňský kout), který nabízí dostatek prostoru pro pohodlný a stylový život.

Užitná plocha: 83 m², poskytující velkorysou obytnou plochu.

Stav: Velmi dobrý, byt prošel kompletní rekonstrukcí na klíč, kterou provedla firma Defakto pod vedením architekta pana Hejzlara, tudíž je připraven k okamžitému nastěhování, bez nutnosti dalších investic.

Poloha: Byt se nachází v 5. patře šestipatrového domu s výtahem, což zajišťuje maximální komfort. Díky své poloze nabízí krásné výhledy na okolní architekturu a atmosféru centra města.

Dopravní dostupnost: Vynikající dostupnost MHD, která vás rychle dopraví do všech částí Prahy.

Občanská vybavenost: Na dosah ruky máte veškerou občanskou vybavenost – od nákupních center, obchodů, restaurací až po kulturní zařízení.

Blízkost přírody: Jen pár kroků od řeky Vltavy, ideální pro procházky či projížďky na kole.

Úložné prostory: K bytu patří sklep o velikosti 8 m², který poskytuje další úložný prostor.

Parkování: Možnost parkování přímo před domem.

Byt je v osobním vlastnictví, což zajišťuje jistotu a bezpečnost vaší investice. Tento byt je nejenom skvělým místem k bydlení, ale i výjimečnou investiční příležitostí v jedné z nejžádanějších lokalit Prahy.

Neváhejte a přijďte se přesvědčit na vlastní oči o unikátnosti tohoto bytu. Pro více informací a sjednání prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na vás.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 2.