Prodej rodinného domu, Chvalíkovice, 127 m2

Chvalíkovice

Cena na vyžádání

cena u makléře
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaChvalíkovice
ID0084
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná127 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti412 m2
Třída energetické náročnostiA - Mimořádně úsporná

Origo partneři v Chvalíkovicích

Popis

V rámci našeho nového projektu CHVALÍKOVICE GARDENS nabízíme k prodeji nový rodinný dům ve variantě ECO.

Tento dům bude mimořádně úsporný v energetické třídě (A) a bude se nacházet v obci Chvalíkovice, což je ideální místo pro život kousek od Opavy.

Dům bude postaven z cihel a bude mít 2 patra, která díky své užitné ploše 133 m2 poskytnou dostatek prostoru pro každého člena rodiny. Troufnu si říct, že dispozice tohoto domu 5+KK jsou námi navrženy tak, aby umožnily maximalizovat soukromí a komfort v každé místnosti.

Můžete se těšit na podlahové vytápění, které zaručuje příjemnou teplotu v celém domě díky tepelnému čerpadlu, které vám pomůže snížit náklady na energie. Velká vlastní zahrada vám poskytne dostatek prostoru pro relaxaci, zatímco parkování pro 2 auta vám zajistí pohodlné parkování vašeho auta.

V blízkosti nové lokality CHVALÍKOVICE GARDENS se nachází školy, parky a další atrakce pro děti, které vám zajistí možnosti trávení volného času.

Za uvedenou cenu vám nabízíme tento nový rodinný dům v kolaudačním minimu (zkolaudovaný), tedy bez interiérových podlah, dveří, bez kuchyně a koupelny, WC.

Nebo Vám dům dokončíme k nastěhování a vy si budete moci sami vybrat, jak budou vypadat interiérové podlahy, interiérové dveře, jak bude vypadat vaše nová koupelna, kuchyně a WC. U varianty k nastěhování je cena domu v dokončeném stavu o 497 000 Kč vyšší.

Chcete větší zahradu u domu, nebo vlastní garáž?
Jestli ano, dovolujeme si doplnit informaci, že v rámci projektu CHVALÍKOVICE GARDENS stavíme celkem 10 rodinných domů s různou velikostí zahrad a s garáží, nebo bez. Můžete si tedy vybrat, jaký dům vám bude vyhovovat.

Kdy budete moci bydlet?
Výstavbu rodinných domů chceme zahájit 05/2024 a již v tomto roce, když vše půjde podle plánu, mohou být první domy dokončeny do stavu kolaudačního minima.

Jak můžete dům financovat?
Financování vám vyřešíme a díky tomu nám nyní bude stačit jako záloha 10 % z ceny domu v kolaudačním minimu. Jakmile budeme mít hrubou stavbu domu, tak uhradíte dalších 10 %. Zbylá část, tj. 80% ceny domu v kolaudačním minimu se hradí až po kolaudaci.

Více informací o projektu naleznete také na našem webu www.omapestate.com

Líbí se vám náš projekt CHVALÍKOVICE GARDENS?
Pojďme se potkat…

Za tým OMAP ESTATE s.r.o.
Patrik Šmíra

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Chvalíkovicích.