Prodej rodinného domu, Zvěřínek, Rudé armády, 154 m2 (ID: 1428569)

Rudé armády, Zvěřínek

11 899 000 Kč

za nemovitost
Hypotéka od 56 707 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaRudé armády, Zvěřínek
ID003
StavbaCihlová
Stav objektuVe výstavbě
Plocha užitná154 m2
Druh objektuSamostatný
Plocha nemovitosti805 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Zvěřínku

Popis

Z našeho zcela nového projektu "Život ve Zvěřínku" nabízíme k prodeji rodinný dům ve výstavbě. Pozemky a rodinné domy se nachází na okraji přírodního parku Kersko a jezera, doslova minutku od Nymburka a s vlastním komunitním centrem a infrastrukturou, Vám umožní žít Váš sen - ve Zvěřínku.

Jedná se o již zcela dokončenou lokalitu budovanou ve velmi vysoké kvalitě, a to v klidné, leč nikoliv osamocené části obce. Špičkovou kvalitou výstavby infrastruktury je realizována vize pro budoucnost udržitelného a příjemného bydlení - proto je integrální součástí projektu i komunitní centrum, které obohatí každý den ve Zvěřínku o příležitosti bavit se, vzdělávat, relaxovat a též dobře, regionálně jíst. Zavedena je též kabeláž s posílenou kapacitou pro požadavky FVE a elektromobility, veřejné osvětlení s inteligentní adaptací na cirkadiánní rytmus a centralizovaná kanalizace bez nutnosti použití domovních jednotek. Úprava prostranství je završena krásným parkem se stromy a květinami, jehož součástí bude odpočinková zóna, informační tabule obce i dětské hrací prvky.

Pro dojezd do Prahy je pak klíčový nájezd na dálnici D11, který je pouhých 7 min. jízdy a dalších 17 min na Černý Most. Pro spojení vlakové a autobusové pak poslouží nádraží v Sadské a nebo Nymburce (součást PID).

Dům je po technické stránce navržen ze zdiva Porotherm a díky spolupráci s dvorní dodavatelskou stavební firmou jsme tak schopni nabídnout velmi vysokou kvalitu, špičkové architektonické zpracování i nízké provozní náklady. Dům je do určité míry upravitelný dle vašich případných přání, již v rámci konfigurace se nabízí hned několik variant vnější povrchové úpravy.

Srdečně Vás zveme osobní setkání do mé kanceláře v Nymburce pro další seznámení se s detaily projektu, náhled do konkrétních rozpočtů jednotlivých variant, nebo téži obhlídku současného stavu projektu, abyste na vlastní kůži poznali onen jedinečný genius loci Života ve Zvěřínku.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Zvěřínku.