Prodej chaty, Úštěk, 35 m2

Úštěk

2 096 800 Kč
/za nemovitost
Zálohy: el. 580 Kč/měsíc, voda 2000 Kč/rok, správě chatové osady 500 Kč/rok, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 9 993 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaÚštěk
ID00006
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná41 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha35 m2
Plocha nemovitosti717 m2

Origo partneři v Úštěku

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji chatu dispozice 2+1 na parcelách o celkové výměře 717 m2 v oblíbené chatařské lokalitě Úštěk – Habřina.
Stavba byla postavena z cihel v letech 1992 – 1993, na základových betonových pasech a na podezdívce z betonu a lomového kamene. V podezdívce je sklípek o výšce cca 1,5 m.
Krov je dřevěný, s krytinou z plechových šablon z roku 2012 na prkenném záklopu. Okapy jsou z pozinkovaného lakovaného plechu. Do podkrovního skladového prostoru s prkenným záklopem je vstup venkovními dvířky.
Stropy jsou dřevěné trámové s podbitím, v obou pokojích s podhledem s palubkami, v kuchyni a v koupelně omítnutý. Okna jsou dřevěná s izolačními dvojskly.
V obývacím pokoji a v ložnici je v podlaze izolační zásyp + kvalitní prkenná podlaha + koberec. Podlaha v kuchyni je betonová a na ní je položen koberec.
V koupelně je sprchový kout, umyvadlo, WC, el. ohřívač Ariston se zásobníkem na 15 l, el. topný žebřík, dlažba a obklady.
V kuchyni je kuchyňská linka s velkou skříní, s kombinovaným sporákem Mora, připojeným na PB lahev umístěnou ve sklípku, lednice s mrazákem Beko, mikrovlnná trouba Beko, rohová lavice se stolem a židlemi.
Kanalizace je vedena do jímky. Voda je čerpána z obecního vodovodu, pouze od jara do podzimu, na zimu se voda do chatové oblasti zavírá. Každá chata má svůj vlastní vodoměr. Již je připravený projekt na kanalizaci a vodovod a po jeho realizaci bude voda přivedena celoročně.
Do chaty je přivedena elektřina 220V a do el. skříně 380V s jističem 3x 25A a novým elektroměrem.
Vytápění je krbovými kamny na dřevo a v ložnici jsou kamna Petry a dva el. olejové radiátory. Komín byl pravidelně revidován.
V chatě zůstane nábytek – v obývacím pokoji rozkládací rohový gauč, skříň, v ložnici dvě nové postele.
Před vstupem do chaty je menší terasa s ohništěm, udírnou a prostorem na dřevo.
U vstupu na zahradu je omítnutý dřevěný zahradní domek na nářadí.
Na udržované zahradě roste jabloň, švestka, túje, ostružiny.
Pozemek je oplocen laťovými ploty a živým plotem.
Chata byla zakoupena v roce 2001, další dvě parcely byly dokoupeny v roce 2005. Všechny příjezdové cesty jsou obecní.
Nedaleko je oblíbené jezero Chmelař s písečnou pláží, Národní přírodní rezervace Sedlo, CHKO České Středohoří, Zlatá stezka Zemí hradů, cyklostezka, turistika, hrad Úštěk, občanská vybavenost ve městě Úštěk 3 km pěšky. Zastávka busu pěšky 1,2 km, vlak pěšky 2,3 km.
V případě zájmu o více informací a domluvení prohlídky volejte makléře.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Úštěku.