Prodej bytu 3+1, Liberec, Burianova, 81 m2

Burianova, Liberec - Liberec VI-Rochlice

5 500 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 26 211 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaBurianova, Liberec - Liberec VI-Rochlice
ID672
StavbaPanelová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná81 m2
Lokalita objektuSídliště
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Lodžie

Origo partneři v Liberci

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Prodej bytu 3+1 s lodžií o výměře 81,30m2 ve 4 .NP v Liberci – Burianova ulice, okraj sídliště. Dům je nyní nově opraveny, zateplený s novou fasádou, výtahem, všude jsou plastová okna, nové stoupačky i elektroinstalace. Na patře jsou 3 bytové jednotky a je zde k užívání sušárna s lodžií. V bytě byla před o lety provedena rekonstrukce. Je zde vyzděné jádro, koupelna je s vanou a zástěnou, jsou zde 2 umyvadla a ventil na automatickou pračku. Koupelna je velmi prostorná, možnost umístění i sušičky, WC je samostatná místnost. Výhodou bytu je, že jsou všechny místnosti přístupné z prostorné předsíně. Kuchyň má rohovou kuchyňskou linku a je zde prostor i na jídelní stůl. Vedle kuchyně je menší pokoj. Kuchyň a pokoj mají okna na východ. Obývací pokoj s lodžií a druhá ložnice jsou orientovány na jih. Lodžie je zasklená a je z ní krásný výhled na Javorník a Ještěd – sluníčko celý den. V bytě je komora, která je přístupná také z předsíně. V domě je výtah, dům má 2 vchody a zadní vchod umožňuje bezbariérový přístup. K bytu patří sklepní koje. V rámci rekonstrukce domu jsou i sklepy po rekonstrukci a koje jsou nové a kovové.

Kolem domu je veřejná zelená plocha a komunikace s chodníkem. Dům je podsklepen a je ve výborném stavu. Topení je dálkové. Díky dobrému a fungujícímu společenství vlastníků na opravu domu byly vyřízené dotace.

Z oken bytu je výhled na Ještědský hřeben, Javorník. Park u kostela sv. Jana Křtitele. Převážně je byt orientován na jih. Nedaleko bytu je autobusová zastávka, lékař, školka i škola, lékárna, ostatní služby, obchody. Dobré napojení na rychlostní komunikaci Liberec x Turnov x Děčín, nedaleko je i zastávka České Dráhy.

Doporučujeme prohlídku bytu a s financováním Vám rádi pomůžeme.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Liberci.