Prodej rodinného domu, Vělopolí, 240 m2 (ID: 1428871)

Vělopolí, okres Frýdek-Místek

9 290 000 Kč

Cena včetně advokátní úschovy kupní ceny a zprostředkovatelské provize.
Hypotéka od 44 273 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaVělopolí, okres Frýdek-Místek
ID344-NP00227
StavbaSmíšená
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná240 m2
VybavenoNe
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha budovy334 m2
Plocha nemovitosti1655 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná

Origo partneři v Vělopolí

Popis

K prodeji exkluzivně nabízíme samostatně stojící funkčně propojené dva zděné objekty: rodinný dům a saunu, nacházející se na okraji obce Vělopolí u Českého Těšína https://www.velopoli.cz/

Rodinný dům se sedlovou střechou je podsklepený, se dvěma nadzemními podlažími (obytné podkroví) a suterénem, zkolaudovaný jako rodinný dům (1997).
Bytová zóna se nachází v 1. NP a 2. NP, kde se za zádveřím nachází obývací pokoj s kuchyní, koupelnou, jídelnou a zimní zahradou. Z bývalé garáže je vytvořena pracovna se samostatným vstupem. Za pracovnou je vybudovaný malý pokoj s kuchyňkou a samostatným vstupem (apartmán). V 2. NP je klidová zóna s ložnicemi, dětským pokojem a sociálním zázemím se sprchou a toaletou. V suterénu se nachází sklepní skladové prostory a technické zázemí s akumulační nádrží a akumulačním ohřívačem vody. Primární ústřední vytápění je zajištěno tepelným čerpadlem vzduch/voda.
Stavební konstrukce jsou původní z doby výstavby. V průběhu roku 2010 bylo realizováno zateplení fasády, byla vyměněna některá dřevěná okna za plastová s tepelně izolačním dvojsklem a částečně změněna dispozice. V r. 2020 instalována ČOV a nově instalováno lokální topidlo TČ vzduch/vzduch v pracovně.

Objekt sauny (známý jako „Sauna Lipka“) se sedlovou střechou je jednopodlažní stavbou zkolaudovanou jako stavba občanského vybavení (2002).
V 1. NP se nachází pobytová zóna tzv. pohodárna s toaletami, kuchyňkou, skladem a průchodem do spojovacího krčku k rodinnému domu. Z východní části je vstup do sauny s technickou místností a bazénem napojeným na saunu. Primární vytápění lokálními teplovzdušnými kamny.
Stavební konstrukce jsou původní. V průběhu posledních let byla částečně revitalizována elektroinstalace, proběhlo zateplení stropu foukanou tepelnou izolací, úprava podlahy s nášlapnou vrstvou ve formě dlažby. Byla instalována ČOV a přistavěn spojovací krček s RD.

Objekty jsou samostatně napojeny přípojkou elektro a samostatně napojeny dvěma přípojkami na veřejný vodovod pitné vody. Likvidace splaškové kanalizace probíhá ve dvou instalovaných ČOV.

Okolí nemovitosti je plné zeleně, zahrada osázena ovocnými stromy, keři a květinami. Parkovací stání na pozemku. V dosahu pěšky hospůdka, restaurace, pizza Horní Žukov..., studánka v místním lesíku, vesnické prostředí, pohoda a klid.
Pro milovníky cyklistiky a turistiky krásné místo na výlety i projížďky na koních. V obci působí jezdecký klub. Pro milovníky golfu nedaleko Ropice Golf Resort (3,5 km). Bylinné lázničky na okraji obce Komorní Lhotka (10 km).
Mateřská škola v H. Žukově, ve Stříteži, ZŠ v Hnojníku nebo v Č. Těšíně. Praktický lékař v blízkém okolí. Zastávka autobusu 170 m.
Vynikající poloha i dopravní dostupnost.

Pro podrobnější informace o nemovitosti, nebo pro domluvení přesného termínu prohlídky mě neváhejte kontaktovat.

Cena včetně advokátní úschovy kupní ceny a zprostředkovatelské provize.
V případě vícero zájemců, bude nemovitost prodána formou AUKCE a majitelé upřednostní nejlepší obdrženou nabídku.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Vělopolí.