Prodej výrobních prostor, Libáň, 1164 m2 (ID: 1428988)

Libáň, okres Jičín

22 990 000 Kč
Hypotéka od 109 564 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaLibáň, okres Jičín
ID00021
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná1164 m2
Plocha budovy616 m2
Plocha nemovitosti1164 m2

Origo partneři v Libáni

Popis

Pokud hledáte unikátní investiční příležitost s dlouhodobým potenciálem, je tato nabídka právě pro vás.
Součástí prodeje je technologie včetně výpalu dlažby v unikátní peci.
Předmětem prodeje je:
- nemovitost
- výrobní technologie
- výrobní know-how
- reference
Předmětem prodeje se nabízí celá firma LUPERON s. r. o., specialista na dodávky a aplikace unikátních cihel, je jedním ze dvou výrobců půdové cihelné dlažby v České republice. Tato dlažba je nejen jedinečným produktem, ale i samostatným obchodním odvětvím, které společnost nyní nabízí k prodeji.
Výroba půdových cihel probíhá ve městě Libáň, pouhých 17 km od Jičína, v průmyslové zóně bývalého cukrovaru. Areál, o ploše 1.164 m², je kompletně napojen na všechny inženýrské sítě včetně veřejné kanalizace a vodovodu. Budovy prošly rozsáhlou rekonstrukcí a jsou plně vybavené pro efektivní výrobu, včetně unikátní pece na výpal dlažby, keramiky a jsou v plném provozu. Pro náročné projekty je možné vyrobit dlažbu na zakázku i v atypických tvarech.
Tato dlažba je ručně vyráběným mistrovským dílem, které dokonale spojuje historický vzhled s vlastnostmi moderní podlahové krytiny. Její využití je mimořádně všestranné – od stylových interiérů rodinných domů přes restaurace, provozovny, komerční prostory až po renovace historických objektů, kde je často požadována právě památkáři, kteří ji i schválili k daným účelům.

Budova č.1:
70 m² prostory pro cihlářský lis
40 m² pěchování hlíny
120 m² skladových ploch
30 m² administrativa
30 m² šatny, sociální zařízení
50 m² bytová jednotka

Budova č.2:
80 m² horká sušárna
60 m² provozní prostor pece

Na prohlídce vás společně provedeme každou místností a vlastně celým procesem výroby, zodpovíme detailněji veškeré doplňující informace.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje výrobních prostor v Libáni.