Prodej chaty, Cetoraz, 77 m2 (ID: 1429005)

Cetoraz

1 995 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 9 508 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaCetoraz
ID26815
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná77 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti1 m2

Origo partneři v Cetorazi

Popis

Hledáte ideální útočiště pro vaši rekreaci v srdci Vysočiny? Pak je tato chata u rybníka Valcha v malebné krajině u Cetorazi tou pravou volbou právě pro vás. Chata je v docházkové vzdálenosti od rybníka Valcha. Užijte si romantické procházky v okolí a objevujte krásy zdejší přírody. Chatička je ve výborném stavu připravena k okamžitému užívání. Přístavba horního patra a rekonstrukce proběhla cca v roce 2000 (elektřina v mědi, nová střecha včetně krytiny a izolace minerální vatou, nové rozvody vody v plastu). Současní majitelé ji dále zvelebovali během posledních 5 let. V ceně chaty je veškeré vybavení, které naleznete v inzerci kromě kávovaru a porcelánu. Většina vybavení je max do 5 let stáří.

Doporučuji shlédnutí viedeoprohlídky a virtuální prohlídky umístěné v inzerci včetně půdorysu.

Chata se nachází v kouzelné krajině plné stromů, luk a dominantu tvoří místní rybník. Tento malý ráj je ideálním místem pro rybáře a milovníky klidného odpočinku.

Interiér a vybavení:
Chata o dispozici 3+1 je zděná dvoupatrová o užitné ploše 77 m2. Půdorysy obou pater jsou umístěny v inzerci. V přízemí se nachází prostorný obývací pokoj s krbem, moderní nová kuchyně a koupelna se sprchovým koutem a WC. V patře najdete dvě útulné neprůchozí ložnice, které vám zajistí klidný a nerušený spánek. Za chatou je příjemné zastřešené posezení s venkovním krbem. Na chatu navazuje menší sklípek.

Pozemek pod chatou okolo chaty včetně parkovacího místa je za symbolickou cenu 2.000,- Kč v nájmu na dobu neurčitou od obce Cetoraz. Orientační nákres využívaných pozemků naleznete v inzerci.

Vytápění a voda:
Vytápění je řešeno krbovými kamny v obývacím prostoru, které vytvářejí příjemnou atmosféru. Z krbu jsou rozvody formou průduchů do místností včetně horního patra. Voda je zajištěna ze společného vrtu pro několik chat. Ohřev vody zajišťuje bojler. Odpady jsou svedeny do jímky.

Okolí a aktivity:
Obklopeni přírodou, máte na dosah nespočet volnočasových aktivit – od rybaření, přes cyklistiku až po objevování kulturních zajímavostí. Lokalita je strategicky umístěna, pouhých 5,4 km od Pacova a 16,2 km od Chýnova, což zajišťuje snadnou dostupnost a veškerou občanskou vybavenost.

Financování:
Nemovitost je nutné financovat v hotovosti a nebo hypotékou se zástavou jiné nemovitosti.

Kontakt:
Pro bližší informace a sjednání osobní prohlídky kontaktujte makléřku zakázky Ing. Andreu Kohoutovou.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Cetorazi.