Prodej ubytování, Volary, 93 m2

Volary

13 901 800 Kč
/za nemovitost
včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 66 252 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaVolary
ID26809
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná102 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha93 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná

Origo partneři v Volarech

Popis

Sháníte místo k odpočinku, kde čas plyne pomalu jako horská říčka? A přesto nechcete slevovat ze svého bytového standardu a pohodlí? Tak to jste tu správně! Nabízíme vám ke koupi jedinečnou možnost bydlet v srdci samotné CHKO Šumava. Každý apartmán má s dispozici terasu či balkon, podíl na prostorné zahradě za domem s výhledem do krajiny a samostatné parkovací stání určené k apartmánu. Plátci DPH si mohou uplatnit odpočet DPH.


Vítejte v Luxusním resortu Panorama Chlum, který byl zkolaudován v roce 2024. Resort je přístupný pouze majitelům apartmánů.
Komplex apartmánů Panorama Chlum je postaven v té nejvyšší možné kvalitě stavební i technologické. Tento konkrétní apartmán s parkovacím stáním o dispozici 2+kk s terasou s výhledem na Šumavské hvozdy o výměře 102,4 m2 (93,4 m2 apartmán + 9m2 čelní terasa) se nachází v 1. patře apartmánového domu č.p. 96 v Chlumu u Volar. Ke každému apartmánu dále patří podíl na zahradě za domem směrem k lesům o výměře 1.632 m2. Na zahradě je velké kamenné ohniště a příprava na venkovní kuchyni (vč. přípojek elektro, vody, inteligence). Za domem se láme CHKO stupeň č. 2 a č. 3 a to vám zaručuje překrásné výhledy do krajiny a klidnou lokalitu. Apartmán je připraven k okamžitému nastěhování či pronajímání. Plátci DPH si mohou uplatnit odpočet DPH.
Kdyby vám samotný apartmán nestačil a toužili jste i po své vlastní soukromé sauně, tak vám můžeme nabídnout ke koupi saunu s menší kuchyňkou, sprchovým koutem a východem na terasu s venkovní sprchou, což považuji za naprosto úžasný luxus v srdci Šumavy - poslední 3 fotografie v inzerci jsou ze samostatné sauny.

Pro maximální zachycení atmosféry apartmánů a okolí vám doporučuji zhlédnout přiložené video společně s virtuální prohlídkou včetně půdorysů. U půdorysu je vždy i umístění apartmánu v rámci domu na konkrétním poschodí.

V ceně každého apartmánu je kromě parkovacího místa a podílu na zahradě také část interiérového vybavení: kuchyňská linka od truhláře, vestavěná skříň, postel s nočními stolky a stůl s lavicí vše z masivu. V domě je k dispozici společný prostor, který může sloužit jako lyžárna či kolárna a technická místnost (technologie, zásobníky, RACK, výlevka, příprava na společnou pračku a sušičku).

Vybavení a technologie:
Apartmán je vybaven nejmodernějšími technologickými vymoženostmi, které zajišťují maximální komfort bydlení.

Exteriér:
• Vysoce izolační cihly plněné minerální vatou
• Vnitřní izolace – minerální vata
• Vnější dřevoobklad ze sibiřského modřínu: Odolný a estetický prvek, který skvěle zapadá do přírodního prostředí Šumavy.
• Vnější obklad z kamene: Dodává stavbě elegantní a přirozený vzhled.
• Špičková hliníková bezúdržbová střecha: Zaručuje dlouhou životnost a minimální nároky na údržbu.
• Dřevohliníková okna Vekra (venkovní opláštění hliník) vč. venkovních rolet
• Venkovní terasy z tropického dřeva
• Špičkové tepelné čerpadlo ALFA Innotec – 2x, ohřev vody, tepla
o Loxone – inteligentní řízení všech apartmánů..

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje ubytování v Volarech.