Prodej bytu 2+kk, Praha - Stodůlky, Zázvorkova, 45 m2

Zázvorkova, Praha 13, Stodůlky

5 900 000 Kč
/za nemovitost
anuita 100% splacena
Hypotéka od 28 118 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaZázvorkova, Praha 13, Stodůlky
ID11418
StavbaPanelová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná45 m2
Patro11. z 11
VybavenoAno
Lokalita objektuSídliště
VlastnictvíDružstevní
Plocha nemovitosti45 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Sklep
Lodžie
Parkování

Origo partneři v Praze

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme k prodeji světlý a slunný byt 2+kk o celkové výměře 45 m² s lodžií 7 m², nacházející se v posledním 11. patře panelového domu v atraktivní lokalitě Praha 5 - Lužiny.
Byt prošel kompletní rekonstrukcí v roce 2015 a je ve velmi dobrém stavu. Dům je průběžně udržován a disponuje novým prostorným výtahem. V bytě najdete vestavěnou klimatizaci v obývacím pokoji a ložnici, která zajišťuje komfortní prostředí po celý rok. Jednotka navíc umí vzduch čistit, disponuje funkcí ionizace a dá se s ní v zimě i přitopit. Vchodové dveře do bytu jsou bezpečnostní z roku 2021. Součástí prodeje jsou také dvě vestavěné skříně, vestavěný botník a veškeré vybavení koupelny včetně rohové vany a kuchyň. Obývací část je propojena s kuchyňským koutem. Z obývacího pokoje je vstup na prostornou zasklenou lodžii s krásným výhledem na okolí. Ložnice je samostatná, neprůchozí, vybavená velkým oknem a vestavěnou skříní. K bytu náleží sklepní kóje v suterénu domu. Byt má nízké provozní náklady, topení i ohřev vody jsou řešeny dálkově. Výborná dopravní dostupnost, pouhé 4 minuty chůze na metro Lužiny (270 m). Dům se nachází přímo u vstupu do Centrálního parku, ideální pro relaxaci a volnočasové aktivity. Parkování je možné na okolních parkovištích. Tento byt představuje ideální bydlení v klidné a vyhledávané lokalitě s veškerou občanskou vybaveností v dosahu. Pro více informací a sjednání prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze.