Prodej rodinného domu, Chvaleč, 78 m2

Chvaleč

Rezervováno
1 190 000 Kč
/za nemovitost
Včetně provize RK a právních služeb.
Hypotéka od 5 671 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

StavRezervováno
AdresaChvaleč
ID22989
StavbaCihlová
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná78 m2
VybavenoNe
Typ objektuPřízemní
Druh objektuSamostatný
Plocha budovy90 m2
Podlahová plocha78 m2
Plocha nemovitosti479 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
OdpadSeptik
TopeníÚstřední tuhá paliva
KomunikaceAsfaltová
DopravaSilnice
VodaMístní zdroj vody
Bezbarierový přístup
Parkování

Origo partneři v Chvalči

Popis

Nabízíme k prodeji rodinný dům k rekonstrukci v obci Chvaleč. Tato nemovitost je ideální pro ty, kteří hledají naprosté soukromí a klid na samotě v přírodě, kde nebudete ničím rušeni. Dojezdová vzdálenost do okresního města Trutnov je 20 min autem.

Jedná se o zděnou stavbu, užitná plocha je 78,50 m2, pozemek o rozloze 479 m2. Další pozemek o rozloze 3 390 m2 užívá vlastník na základě nájemní smlouvy na dobu neurčitou se Státním pozemkovým úřadem. Tento pozemek je možné odkoupit.

Rodinný dům je dispozice 2+1. V přízemí domu se nachází vstupní chodba, prostorný obývací pokoj, kuchyň, pokoj, prostorná koupelna s wc a technická místnost. Vytápění domu zajišťují krbová kamna s výměníkem a rozvodem do radiátorů. Dům je nutné napojit na elektřinu, přípojka je nyní vzdálena 900 m od domu. Na prohlídce mohu sdělit bližší informace o napojení. Voda je zajištěna ze studánky čerpadlem, a navíc je možné vybudovat vlastní studnu.

Dům je zkolaudován jako rodinný dům a má číslo popisné, takže pokud se dořeší výše uvedené sítě, tak lze zde trvale bydlet. Případně je možné nemovitost využívat jako chatu pro rodinnou rekreaci.

Nemovitost zaujme svou jedinečnou polohou na samotě, takže pokud něco takového hledáte, tak se neváhejte ozvat. Budeme se na Vás těšit u prohlídky.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Chvalči.