Prodej rodinného domu, Sóller, Španělsko, 55 m2

Sóller, Španělsko

1 798 583 Kč
/za nemovitost
+ poplatky

Parametry domu

AdresaSóller, Španělsko
IDF13118
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná55 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha55 m2
Plocha nemovitosti250 m2

Origo partneři

Popis

Nabízíme terasový dům s privátní střešní terasou, který disponuje 2 ložnicemi a 1 koupelnou. Dům má přední i zadní terasu, přičemž ta jižní nabízí dostatek slunečního svitu. Nemovitost je plně zařízená, včetně všech bílých spotřebičů. Dům je vybaven stropními ventilátory a mřížemi na oknech, a nabízí úchvatné výhledy na okolní hory. Otevřený plán obývacího pokoje, kuchyně a jídelny zajišťuje příjemný a prostorný interiér.

Výhody tohoto domu:

2 ložnice a 1 koupelna, Plně zařízený včetně bílých spotřebičů, Privátní střešní solárium, Zadní terasa, Jihozápadní orientace, Mříže na oknech
Možnost uzavření terasy, Stropní ventilátory, Výhledy na hory
Poloha:
Nemovitost se nachází v klidné části populárního rezidenčního areálu Camposol Golf. Camposol, což znamená „země slunce“, je umístěn v přirozeném, širokém údolí obklopeném různými horskými pásmy a malebnou přírodou.

Proč zvolit Camposol:
Camposol nabízí dvě obchodní centra s širokým výběrem supermarketů, obchodů, veterináře, optika, kadeřníka, zubaře, banky, pošty, barů a restaurací, včetně indických, čínských, španělských, anglických, italských a bulharských. Dále zde naleznete lékařské centrum, lékárnu a komunitní centrum, a samozřejmě 18jamkové golfové hřiště s klubovnou, kde se pořádají různé společenské akce a živá hudba.

Vzdálenosti:

Jen 15 minut jízdy od nádherných pláží Středozemního moře a mariny v Puerto de Mazarron.
30 minut na letiště Corvera (Murcia).
1 hodina na letiště Alicante.
Things to Do in Camposol:
Camposol nabízí řadu aktivit pro všechny věkové skupiny a zájmy. Golfové hřiště je ideální pro milovníky golfu, zatímco přírodní krásy okolních hor a údolí vybízejí k pěší turistice a procházkám. Společenský život je zde také bohatý – od pravidelných trhů po kulturní akce v komunitním centru, živou hudbu v místních barech a restauracích, až po širokou škálu sportovních a rekreačních možností. Camposol je skvělým místem pro ty, kteří hledají klidný životní styl s přístupem k mnoha aktivitám.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů.