Prodej bytu 3+kk, Ses Salines, Španělsko, 90 m2

Ses Salines, Španělsko

12 451 725 Kč
/za nemovitost

Parametry bytu

AdresaSes Salines, Španělsko
IDF13611
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná79 m2
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha90 m2
Terasa

Origo partneři

Popis

Nabízíme k prodeji na Mallorce apartmán 3+kk nacházející se v novostavbě v žádané oblasti Ses Salinas. Tento moderní a elegantní byt o celkové ploše 90,4 m² a užitné ploše 79,55 m² se nachází v 1. patře budovy a disponuje výhodným umístěním v klidné části obce.

Byt je navržen tak, aby poskytoval maximální komfort a pohodlí. Skládá se ze vstupní haly, prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem, dvou ložnic, koupelny a terasy, která nabízí skvělé místo k relaxaci i posezení. K bytu náleží také sklep a parkovací stání.

Nemovitost je vybavena moderními prvky, jako je elektrické vytápění, propojení na telefon, internet a elektřina 230V. Všechny potřebné sociální a infrastrukturní služby jsou v pěší dostupnosti – školy, školky, zdravotnická zařízení, pošta, obchodní sítě i supermarket.

Poloha bytu je ideální pro milovníky plážových aktivit, protože je vzdálen pouze 5400 metrů od moře. Region Ses Salinas je známý svou malebnou krajinou a přístupem k přírodní kráse Mallorky. Tento objekt je skutečně pod cenou v okolí, což z něj činí výhodnou investici.

Apartmán bude k dispozici od 30. září 2024, což vám nabízí dostatek času na plánování přestěhování či investice.

Zajistěte si tuto výjimečnou nabídku bytu ve žádané lokalitě na krásné Mallorce již dnes. Pro více informací a prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

My z MOJE NEMOVITOST U MORE Vám nabízíme bezkonkurenční množství kvalitních a ověřených nemovitostí. Pomůžeme vám investovat do správné nemovitosti podle vašich požadavků, aby vaše peníze neztratily na hodnotě. Na nás se můžete spolehnout ve všech ohledech. Team MNM.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk.