Prodej rodinného domu, Torrevieja, Španělsko, 59 m2

Torrevieja, Španělsko

5 383 170 Kč
/za nemovitost

Parametry domu

AdresaTorrevieja, Španělsko
IDF13966
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná59 m2
Typ objektuPřízemní
Podlahová plocha59 m2
Plocha nemovitosti54 m2

Origo partneři

Popis

Nabízíme moderní jednopodlažní bungalov v klidné oblasti Nueva Torrevieja, ideální pro ty, kteří hledají klid a zároveň blízkost centra. Tento nově zrekonstruovaný bungalov se nachází v uzavřené komunitě 8 domů a díky své vnitřní rohové poloze zajišťuje sousedy pouze na jedné straně.
Torrevieja, provincie Alicante, v malebné oblasti Costa Blanca. Tento bungalov se nachází v uzavřené komunitě a je stále dostupný k prodeji. Dům disponuje dvěma ložnicemi a dvěma koupelnami, s celkovou zastavěnou plochou 70 m², vnitřní podlahovou plochou 59 m² a prostornou terasou o rozloze 54 m². Celková velikost pozemku činí 124 m².

Nemovitost byla dokončena v roce 1986 a nedávno, v roce 2023, prošla kompletní rekonstrukcí v moderním stylu. Bungalov je orientován na jih, což zajišťuje dostatek slunečního světla po celý den. Součástí je také vlastní parkovací místo a komunální bazén v rámci urbanizace.

Torrevieja, ležící na pobřeží Costa Blanca, je oblíbené letovisko, známé svými nádhernými plážemi a bohatým kulturním životem. Město je proslulé slanými jezery, která vytvářejí unikátní mikroklima s léčivými účinky. V Torrevieji si můžete vychutnat španělský životní styl v jeho nejlepší podobě – příjemné večery v místních restauracích, procházky po pobřežní promenádě a trhy plné čerstvých produktů.

Španělsko jako celek nabízí nejen slunce a moře, ale také bohatou historii, vynikající kuchyni a pohostinnost, kterou si rychle zamilujete. Tato nemovitost představuje ideální příležitost pro ty, kteří hledají útulné bydlení v srdci španělského pobřeží s možností vychutnat si všechny kouzla středomořského života.

Náklady na komunitu jsou 300 € ročně a daň z nemovitosti (IBI) činí 250 € ročně.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů.