Pronájem bytu 2+1, Moravský Krumlov, Husova, 48 m2

Husova, Moravský Krumlov

11 000 Kč
/za měsíc
Kauce činí 22000Kč, inkaso 1020Kč + elektřina, Provize 16500Kč
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaHusova, Moravský Krumlov
ID23647
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná48 m2
Patro3. z 4
VybavenoČástečně
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy236 m2
Podlahová plocha48 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální elektrické
DopravaVlak, Silnice, MHD, Autobus
VodaVodovod

Origo partneři v Moravském Krumlově

Popis

Exkluzivní nabídka cihlového bytu 2+1 v Moravském Krumlově se dvěma sklepy. Byt se nachází u Sídliště a ulice Břízová v Krumlově. V blízkosti je Albert, veškeré služby, školka, Jednota, posilovna, Wellnes Studio. Do města cca 15 minut pěšky, 3 minuty autem. Zastávka MHD je také blizoučko a nedaleko jsou restaurace, kde se dobře vaří.

Byt je vybavený kuchyňskou linkou se spotřebiči - lednička s mrazničkou, mikrovlnka, sporák, rychlovarná konvice a digestoř. V pokoji jsou pak dvě křesla a v dalším pokoji skříň. Pokud v bytě nechcete nábytek, tak je to o dohodě. V bytě jsou koberce, tím je útulný, ale spíše nevhodný pokud máte zvíře.
Hezky by se tu bydlelo páru, mamince s dětmi a nebo rodině - nejlépe nekuřáci a bez zvířátek typu pes či kočka. Jsou zde poměrně nízké zálohy na energie. Vytápění je elektrické - snížená sazba - noční tarif. Ohřev vody bojlerem.
Celý byt je útulný, čistý a nachystaný pro nového nájemce.
Součástí pronájmu jsou dva zděné sklepy. Možnost využívat kolárnu a sušárnu.
Těším se na Vás na prohlídce. Byt je volný ihned.

Kauce činí 22000Kč, elektřina bude přepsaná na nájemce, aby měl hezky přehled. Voda 1000Kč, el. spol. prostor 20Kč celkem 1020Kč plus elektřina, tu odhaduji cca 3000Kč. Provize 16500Kč

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+1 v Moravském Krumlově.