Prodej rodinného domu, Brno - Žabovřesky, Královopolská, 156 m2

Královopolská, Brno, Žabovřesky

10 700 000 Kč
/za nemovitost
Cena včetně provize a právního servisu, cena k jednání
Hypotéka od 50 993 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaKrálovopolská, Brno, Žabovřesky
ID31425
StavbaCihlová
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná156 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuŘadový
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha budovy156 m2
Podlahová plocha156 m2
Plocha nemovitosti156 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Ukazatel energetické náročnosti1254 kWh/m2 za rok
TopeníLokální plynové

Origo partneři v Brně

Popis

Nabízíme k prodeji rodinný dům na ul. Královopolská v Brně Žabovřeskách. Jedná se o jednu z nejžádanějších lokalit v Brně.

Dům je o dispozici 5+1, podsklepený s nevyužitou půdou a nabízí tak skvělý potenciál jak pro rodinné bydlení, podnikatelské účely nebo investiční příležitost k vybudování více bytových jednotek či garáže.

Je ihned obyvatelný, avšak vhodný k rekonstrukci a modernizaci podle vašich představ.

Půdorys každého podlaží je 85 m², přičemž byt ve 2. patře prošel částečnou modernizací.

V prvním podlaží se aktuálně nachází obchodní prostor se zázemím, komorou, samostatným WC a koupelnou se sprchovým koutem. Původně bylo využíváno jako obytná část domu, jsou zde veškeré inženýrské sítě a nabízí se varianta vybudování bytu 2+kk s přímým vstupem na dvorek se zahrádkou.

Ve druhém podlaží je situovaná kuchyň s kuchyňskou linkou vč. všech el. spotřebičů, obývací pokoj, ložnice a koupelna s WC. Nad tímto patrem se nachází samostatný pokoj a dále nevyužitá půda vhodná pro vestavbu a rozšíření tak o další obytné prostory.

Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě

Okna do uliční části jsou dřevěná repasovaná

Před více než 20ti lety provedena oprava vnitřních rozvodů, nová elektroinstalace v 1. patře, vyměněno ústřední topení vč. plynového kotle, deskové radiátory.

Půdorysy k domu jsou k dispozici a zašleme je na vyžádání.

Cena k jednání vč. provize: 10,700.000 Kč. Ev. číslo: 31425.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Brně.