Prodej pozemku pro bydlení, Mikulovice, Na Bukovci, 1125 m2

Na Bukovci, Mikulovice

1 499 000 Kč
/za nemovitost
Cena k jednání - nabídněte!
Hypotéka od 7 144 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaNa Bukovci, Mikulovice
ID00119
Plocha nemovitosti1125 m2
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
KomunikaceAsfaltová
DopravaVlak, Silnice, Autobus
VodaVodovod
Bezbarierový přístup

Origo partneři v Mikulovicích

Popis

Naše společnost Jesenická realitní nabízí stavební pozemek . Krásný a slunný, v klidné části obce Mikulovice v okrese Jeseník.

Celková plocha pozemku je 1125 m2. Způsob využití je ve stabilizované ploše SO-59 (Plochy smíšené obytné) Při výstavbě je třeba dodržet stanovené podmínky prostorového uspořádání platné pro plochy SO-59, tzn. koeficient míry zastavění pozemků (KZP) max. 0,4 a výškovou hladinu zástavby 12,0 m.

Kolem pozemku vede asfaltová pozemní komunikace, v které jsou umístěny veškeré sítě potřebné k bydlení. Tzn. plyn, elektřina, městský vodní řád a kanalizace.
Na pozemku se nachází sloup el. nízkého napětí, který má své ochranné pásmo. Žádost o informace ohledně řešení el. sloupu a jeho dopad na stavbu je už podaná u skupiny ČEZ , čekáme na vyřízení a zaslání informací. Jelikož je to nízké napětí, řešení nebude problém.

Pozemek v současné době slouží jako ovocný sad. Nalezneme zde hrušně, švestky a další ovocné stromy. Nepotřebuje žádnou terénní úpravu, protože je rovinatý a uspořádaný. Není oplocený a je přístupný. Souseda má jenom z jedné strany.

Velkou výhodou pozemku je, že je umístěn na konci komunikace, kde ulice končí. Díky tomu opravdu nehrozí žádný velký dopravní provoz kolem vašeho budoucího domu.

Pokud hledáte příjemné a tiché místo na stavbu rodinného domu ve městě Mikulovice, určitě se přijeďte na tento pozemek podívat. Uvedená cena je k jednání. Jsme nakloněni se o ceně pobavit a věříme, že se určitě domluvíme a nalezneme společnou shodu.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Mikulovicích (okr. Jeseník).