Prodej rodinného domu, Moravský Krumlov - Rakšice, 80 m2

Moravský Krumlov, Rakšice

3 990 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 19 015 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaMoravský Krumlov, Rakšice
IDE144B300
StavbaSmíšená
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná80 m2
VybavenoNe
Typ objektuPřízemní
Druh objektuRohový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy91 m2
Plocha nemovitosti245 m2
Třída energetické náročnostiF - Velmi nehospodárná
Ukazatel energetické náročnosti208 kWh/m2 za rok
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
DopravaVlak, Silnice, MHD, Autobus
VodaVodovod
Výtah

Origo partneři v Moravském Krumlově

Popis

Exkluzivně Vám nabízíme ke koupi krásně zrekonstruovaný rodinný dům, který je v těchto dnech připraven otevřít své dveře novým majitelům. Tento domov nabízí ideální kombinaci moderního bydlení a klidné vesnické atmosféry, což činí z něj perfektní místo pro život Vaší rodiny.
Klíčové vlastnosti:
Dispozice 3+kk - ideální pro menší rodinu nebo pár, který hledá útulné a prakticky řešené bydlení.
Kompletní rekonstrukce v roce 2023 až 2024 - vše od střechy po podlahy bylo zrekonstruováno a obnoveno s důrazem na kvalitu a funkčnost. Pro lepší představu o možném budoucím stavu nemovitosti jsou přiložené vizualizace jednotlivých místností.
Nová střecha a zateplení a snižuje náklady na vytápění.
Moderní vybavení - plynové vytápění s měděnými rozvody, deskové radiátory s termo hlavicemi, nová elektřina a vodovodní systémy.
Kvalitní podlahy - odolná plovoucí podlaha a estetická dlažba na verandě a v koupelně.
Úložné prostory - využitelná půda nabízí extra místo pro vaše potřeby.

Exteriér a okolí:
Dvorek s možností vlastního využití - částečně zatravněný a připravený k dalšímu upravení dle vašich představ. Ideální pro relaxaci nebo jako prostor pro děti.
Betonová zeď - zajistí soukromí a bezpečí Vašeho nového domova. Součástí ceny je i nová dřevěná brána na dodání čekáme.

Rakšice - část města Moravský Krumlov v okrese Znojmo, která se nachází 1,5 kilometru jižně od centra města, kde si užijete harmonii venkovského života, ale zároveň nebudete daleko od města Moravský Krumlov s plnou občanskou vybaveností. Pro rybáře je docházkovou vzdáleností možnost rybaření v řece Rokytné.

Nenechte si ujít šanci stát se majiteli tohoto krásného domova.
Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem s jehož vyřízením Vám rádi pomůžeme. PENB uvádí třídu F. Pro více informací či případnou prohlídku kontaktujte realitní makléřku.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Moravském Krumlově.