Prodej bytu 1+kk, Přezletice, Pod Zahrady, 44 m2

Pod Zahrady, Přezletice

4 700 000 Kč
/za nemovitost
Při rychlém jednání sleva.
Hypotéka od 22 399 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaPod Zahrady, Přezletice
ID7101
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná44 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha44 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Balkon

Origo partneři v Přezleticích

Popis

Nabízíme ke koupi hezký slunný byt 1+kk s balkónem v novostavbě domu v Přezleticích - na samé hranici Prahy 9 ve Vinoři. V ceně nabízeného bytu je parkovací stání na vlastním pozemku u domu.


Plocha bytu, který se nachází v 1. patře domu, činí 36,11m2 + 4,62m2 balkón + 2m2 sklep. Orientace oken a výhled je směrem na jihovýchod do otevřené krajiny s protékajícím potokem.

Kuchyňský kout je vybavený kuchyňskou linkou se spotřebiči (indukční sporák, el. trouba, myčka, lednička). Koupelna se sprchovým koutem + WC s instalovaným plynovým kotlem pro vytápění i ohřev TUV. Byt má vkusné vinylové podlahy a dodnes září novotou.

Dům je díky profesionální správě v perfektním stavu. K dispozici je kočárkárna. Průkaz energetické náročnosti budovy má hodnotu B, proto jsou náklady na vytápění bytu malé.

Prodejnu potravin, ordinaci praktického lékaře i dětské hřiště najdete do 100m od domu. V obci se krom jiného nachází MŠ a zcela nová ZŠ. Další obchody a služby včetně lékárny a marketů BILLA a NORMA najdete v přilehlé Vinoři cca do 10 minut chůze od domu.

Jen 500m od domu se k procházkám nabízí Ctěnický háj s rybníkem a s areálem Ctěnického zámku. V lokalitě je řada sportovišť, dětských hřišť i cyklostezek. Přezletice jsou dostupné linkami MHD od metra C Letňany za 12 minut.

Doporučujeme zejména pro mladé začínající páry, ideálně pro seniory nebo hendikepované, protože byt má zcela bezbariérový přístup, a nebo jako investici k pronajímání.

Tato nemovitost je nabízena výhradně naší kanceláří.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 1+kk v Přezleticích.