Pronájem bytu 2+kk, Opava - Kateřinky, Rolnická, 52 m2

Rolnická, Opava, Kateřinky

13 000 Kč
/za měsíc
provizi hradí nájemce
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

Náklady na bydlení2100
AdresaRolnická, Opava, Kateřinky
ID63190
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná38 m2
Patro2.
VybavenoČástečně
Druh objektuSamostatný
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha52 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
DopravaSilnice, MHD, Autobus
VodaVodovod
Výtah
Parkování

Origo partneři v Opavě

Popis

Hledáte moderní a reprezentativní bydlení? Nabízíme k pronájmu stylový loftový byt 2+kk v nově postavené rezidenci Menšík v Opavě. Byt je situován do 2. - 3.NP cihlového domu s výtahem na ulici Ratibořská v Opavě. V bytě je obývací pokoj s kuchyňským koutem včetně spotřebičů, ze kterého se vstupuje do patra s ložnicí. V koupelně naleznete sprchový kout, toaletu a umyvadlo. Celý byt působí opravdu světlým a vzdušným dojmem díky originálnímu řešení. Světelnost zajišťuje okno přesahující obě patra. K bytu náleží vymezené parkovací místo ve dvoře hned u vstupu do výtahu.
Měsíční nájemné činí 13.000,-Kč včetně parkování. Zálohy za služby cca 1.500,-Kč (dle spotřeby) + zálohy za elektřinu, které se přepisuje na nájemníka. Majitel požaduje vratnou kauci ve výši dvou měsíčních nájmů.
Prohlídky jsou možné kdykoliv po domluvě. V případě zájmu o prohlídku nás kontaktujte.
Těšíme se na Vás na prohlídce.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Opavě.