Prodej bytu 4+1, Olomouc, Štítného, 117 m2 (ID: 1431566)

Štítného, Olomouc - Nová Ulice

Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaŠtítného, Olomouc - Nová Ulice
ID202450
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná117 m2
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha117 m2
Balkon

Origo partneři v Olomouci

Popis

Vážení klienti, představujeme Vám krásný byt ve výborné lokalitě. Nacházíme se na ulici Štítného v městské části Nová Ulice v Olomouci.

Vynikající poloha nemovitosti nabízí několik výhod. Ta hlavní je pohodlná pěší dostupnost do centra a Fakultní nemocnice. Dům se nachází přímo u vstupu do parku - Smetanových sadů. Spojení také usnadní zastávka tramvaje a napojení na městský obchvat. Lokalita splňuje veškerou občanskou vybavenost včetně školy a školky.

Předmětem prodeje je byt o dispozici 3+1 s možností jednoduché přestavby zbudováním příčky na 4-5+1 o užitné ploše 117 m2 ve 2.NP malého cihlového domu. Jeho výhodou je také velmi pohodlné schodiště s dlouhými rameny a udržovaný interiér společných historických prostor. Dům prošel revitalizací fasády, krytiny a výměny oken za plastová s izolačním dvojsklem. Jednotka je orientovaná na jiho-východní stranu a severo-západní do klidné zelené proluky.

Dispozice bytu nabízí velkou vstupní chodbu s úložným prostorem, praktickou spíž, kterou je možné využít jako šatnu, oddělenou toaletu s umyvadlem a oknem do světlíku, koupelnu se sprchovým koutem, umyvadlem, výlevkou a místem pro pračku. Dále se zde nachází kuchyně se spotřebiči a místem pro jídelní stůl.

Dominantou nemovitosti jsou tři velké, dobře prosvětlené pokoje, ve kterých výborně vyniknou vysoké téměř čtyř-metrové stropy. Ložnice mají výměru 30 a 32 m2 a je možné je rozdělit. Obývací pokoj má atypický tvar a nabízí možnost umístění kuchyňské linky.

Byt prošel částečnou rekonstrukcí. Jsou zde nové koupelny a radiátory včetně plynového kotle se zásobníkem.

Nemovitost nabízí nízké celkové náklady na provoz do 3.800,-/Kč měsíčně.

K bytu náleží sklep v suterénu o celkové výměře 20 m2 a možnost užívat společné prostory včetně balkónu v mezipatře. Byt je bez zatížení hypotékou.

Jednotka vyniká zajímavou, prostornou dispozicí s atmosférou malého, cihlového historického domu. Je pro klienty, kteří hledají klidné bydlení na výborné adrese v jedné z nejlepších lokalit v Olomouci.

Více informací u realitního makléře Petra Hanáka.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+1 v Olomouci.