Prodej pozemku pro bydlení, Velká Bystřice, 1151 m2 (ID: 1431578)

Velká Bystřice

5 100 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 24 305 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaVelká Bystřice
ID202451
Plocha nemovitosti1151 m2

Origo partneři v Velké Bystřici

Popis

Vážení klienti,

představujeme vám krásný stavební pozemek o rozloze 1151 m² pro výstavbu rodinného domu ve Velké Bystřici.

Nacházíme se na úpatí kopcovitého území necelých 10 minut od Olomouce, které je díky svému prostředí častým cílem pro cyklisty nebo pěší výlety.

Místo tedy nabídne nejen sportovní a rekreační vyžití, ale také město s kompletní občanskou vybaveností včetně školy, školky, obchodů a restaurací.

Předmětem prodeje je stavební pozemek na konci slepé ulice na okraji města u výjezdu na Mariánské údolí. Místo nabízí výborné soukromí.

Parcela má ideální rozměry 36 m x 33 m s krásným výhledem na louku a okolní přírody. Kompletní sítě jsou na začátku ulice kdy v tomto roce dojde ve spolupráci se dvěma sousedy k zasíťování a zbudování povrchu příjezdu.

Atraktivní lokalita, soukromí a rozloha pozemku uspokojení i náročnější klientelu.

Pořízením nemovitosti získáte ojedinělé místo pro vytvoření krásného domova, kam se budete vždy rádi vracet.

Více informací u realitního makléře Petra Hanáka

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Velké Bystřici.