Prodej chaty, Heřmanův Městec, Na Skalce, 20 m2

Na Skalce, Heřmanův Městec

1 580 000 Kč
/za nemovitost
provizi hradí kupující
Hypotéka od 7 530 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaNa Skalce, Heřmanův Městec
ID63192
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná20 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
VlastnictvíOsobní
Plocha nemovitosti439 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Sklep
Terasa
Výtah
Parkování

Origo partneři v Heřmanově Městci

Popis

Nabízíme k prodeji krásnou, udržovanou chatu v Heřmanově Městci. Chata je situována v klidném rekrečním prostředí.

Mírně svažitý pozemek má výměru 439 m2. Je porostlý okrasnými dřevinami, ovocnými stromy a keři, v rohu stojí dřevěný zahradní domek. Chata o dispozici 2+kk má 2 nadzemní podlaží, je kompletně podsklepená, má vybudované podkroví. Chata je kompletně zděná, má solární panel, je připojena na elektriku i vodu. Celková podlahová plocha je 42,4 m2, z toho 12,2 m2 je sklep. V přízemí je pokoj s kuchyňským koutem, jídelní stůl , rozkládací pohovka a WC. V podkroví je pokoj. Venku poslouží k příjemnému posezení v zeleni prostorná, zastřešená pergola.

Uprostřed pozemku je vybetonovaný, srovnaný plac - možnost umístění grilu, zázemí pro děti.

Přístup k chatě je bezproblémový, s možností parkování.

Vzdálenosti: Pardubice 17 km, Chrudim 11 km, Praha 100 km.

V dochozí vzdálenosti je obchod, restaurace. V blízkosti je veškerá občanská vybavenost: obchody a služby, sokolovna, zdravotnická zařízení, autobusové a vlakové nádraží s přímým spojem do Chrudimi, Pardubic či Čáslavi.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Heřmanově Městci.