Prodej bytu 5+kk, Praha - Nové Město, 204 m2

Praha 1, Nové Město

Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaPraha 1, Nové Město
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná204 m2
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Garáž
Terasa

Origo partneři v Praze 1

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme k prodeji výjimečný byt o dispozici 5+kk s celkovou plochou 204 m², který se nachází v uzavřeném a moderním rezidenčním komplexu. Loftový byt zahrnuje také velkou, zastřešenou lodžii o velikosti 17,2 m². Otevřený obývací prostor s plochou 91 m² a výškou stropů 3,2 m je dominantou bytové jednotky.

Tento byt je nejexkluzivnější jednotkou v rezidenci a nabízí pečlivě promyšlené rozdělení denní a noční části. Bytová jednotka má 4ložnice (z jedné je aktuálně udělaná šatna), 2 koupelny, samostatné WC, technickou místnost. Prostorná "Master bedroom" s vlastní koupelnou a šatnou. Veškerý nábytek v bytě je vyroben na míru, včetně sedací soupravy na speciálním pódiu, která pohodlně pojme až 8 osob. Kuchyňská linka s vysokým leskem je vybavena kvalitními spotřebiči značky Miele a disponuje velkým barovým pultem.

Všechny ložnice i šatna jsou orientovány do klidné zahrady, zatímco velkoformátová okna v obývací části nabízejí nádherné výhledy do okolní zeleně a na Prahu. Lodžie poskytuje dostatek prostoru pro relaxaci a je ideálním místem pro grilování.

Byt je vybaven klimatizací, venkovními roletami na dálkové ovládání a na terase jsou k dispozici zásuvky. K bytu patří dvě parkovací místa v podzemních garážích a sklep.

Uzavřená rezidence Azalea se společnou zahradou zajišťuje bezpečné a luxusní bydlení v klidném prostředí, obklopeném přírodou, s vynikající dostupností do centra Prahy. V bezprostřední blízkosti rezidence se nachází lesopark, park Třešňovka, přírodní park Rokytka a další rekreační zóny, ideální pro aktivní životní styl.

Dostupnost do centra je cca 15 minut autem, autobusová zastávka je přímo pod domem, v blízkosti se nachází tramvajová zastávka i vlakové nádraží Libeň. Všechny potřebné služby a obchody jsou v docházkové vzdálenosti.

Tento byt je ideální volbou pro rodiny s dětmi i pro milovníky klidu a přírody, kteří zároveň ocení snadný přístup do centra města.

Hledáte prostorný byt nebo investiční příležitost?

Tato nemovitost nabízí unikátní možnost koupě dvou oficiálních bytových jednotek v jednom. Aktuálně můžete využít prostor jako velký rodinný byt, a v budoucnu jej snadno rozdělit na dvě samostatné jednotky dispozice 3+kk s terasou. Tato flexibilita vám umožňuje přizpůsobit nemovitost vašim měnícím se životním potřebám – ať už pro vlastní bydlení, investici, nebo případný prodej.

To je další významná přidaná hodnota této nemovitosti, která vám otevírá široké možnosti využití.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 5+kk v Praze 1.