Prodej rodinného domu, Říčany, Malá Olivova, 165 m2

Malá Olivova, Říčany

14 420 000 Kč
/za nemovitost
Cena vč. provize a právního servisu.
Hypotéka od 68 721 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaMalá Olivova, Říčany
ID911468
StavbaCihlová
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná160 m2
Typ objektuPřízemní
Podlahová plocha165 m2
Plocha nemovitosti991 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Říčanech

Popis

Představujeme vám exkluzivní nabídku rodinného domu situovaného v klidné části města Říčany, na adrese Malá Olivova 109/3. Tato jedinečná nemovitost se pyšní rozlehlostí a klidným prostředím, přičemž zároveň nabízí výbornou dostupnost do centra hlavního města. Samotný dům je vhodný k rekonstrukci, je v původním, ale udržovaném stavu, dům má podkroví vhodné k vestavbě dalších pokojů či samostatného bytu. Rozlehlá a opravdu krásná zahrada vybízí k aktivnímu odpočinku a samozřejmě je možná i demolice stávajícho objektu a na parcele/zahradě realizovat projekt vlastního vysněného rodinného domu.

Dům na pozemku o rozloze 991 m² byl postaven z cihel a kameniva, což zajišťuje vysokou trvanlivost a nízké náklady na údržbu. Celková obytná plocha činí 165 m², poskytující prostorné a světlé místnosti s výškou stropů tři metry, což ve spojení s krbovou vložkou s výměníkem vytváří příjemné a útulné bydlení i během chladnějších měsíců.

Dům obsahuje celkem čtyři pokoje plus další dvě místnosti, které lze využít dle potřeb nového majitele. Nemovitost je částečně zařízena, což novým vlastníkům umožňuje ihned se nastěhovat a současně si interiér přizpůsobit podle vlastních představ. Atraktivitu domu dále zvyšuje velká zahrada o rozloze 823 m², která je ideálním místem pro relaxaci, hry s dětmi nebo pro obyčejné zahradničení a pěstování.

K domu náleží dvě parkovací stání a sklípek, jež poskytuje další úložný prostor. U nemovitosti je zavedena veřejná vodovodní přípojka a gravitační kanalizace, což zaručuje bezproblémové bydlení s veškerým komfortem. Díky připojení na veřejný plyn a elektřinu s napětím 380 V jsou zajištěny všechny potřeby pro moderní životní styl.

Poloha domu je strategicky výhodná s rychlým spojením do centra Prahy, ať už automobilem, městskou hromadnou dopravou nebo vlakem, ale především v absolutním klidu a u lesa. V okolí se nachází veškerá občanská vybavenost – od škol, školek, bank, pošty přes restaurace až po sportovní zařízení a kulturní zařízení.

Tato nemovitost je ihned volná k nastěhování a je možné ji financovat prostřednictvím hypotečního úvěru, což jsou ideální podmínky pro každého, kdo hledá komfortní a reprezentativní bydlení nedaleko hlavního města s výhodami klidného a pohodlivého rodinného života. Nabízíme vám jedinečnou příležitost stát se majitelem této opravdu mimořádné nemovitosti za celkovou cenu 15 450 000 CZK.

Nezmeškejte šanci vlastnit tento nádherný domov, který spojuje v sobě pohodlí, styl a praktičnost. Kontaktujte našeho makléře a domluvte si prohlídku, abyste sami mohli ocenit všechny výhody, které tento dům a místo k životu nabízí.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Říčanech (okr. Praha-východ).