Prodej rodinného domu, Liběšice - Zimoř, 150 m2

Liběšice, Zimoř

11 500 000 Kč
/za nemovitost
Cena včetně provize a právního servisu. Prohlídky po domluvě možné kdykoliv.
Hypotéka od 54 806 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaLiběšice, Zimoř
ID7974
StavbaKamenná
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná150 m2
VybavenoAno
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy320 m2
Plocha nemovitosti1963 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
OdpadČOV pro celý objekt, Septik
TopeníLokální tuhá paliva, Lokální elektrické
KomunikaceAsfaltová, Zpevněná
TelekomunikaceInternet
DopravaSilnice, MHD, Autobus
VodaStudna
Převod do OV
Parkování

Origo partneři v Liběšicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Nabízíme prodej rodinného domu s velkou zahradou, stodolou a několika parkovacími místy pro auta. Dům prošel velikou rekonstrukcí přibližně před 12 lety, když ho majitelé koupili. Celková rekonstrukce začala u střechy, vyměnila se okna za dřevěná, dělaly se nové rozvody elektřiny i vody. Protože v obci není vůbec kanalizace, majitelé nechali udělat nový dvoukomorový septik a čističku na vodu (přibližně 4 roky stará). Vodu využívají pro dům ze studny, na zalévání zahrady používají buď vodu dešťovou, nebo z blízkého potůčku, případně i ze studny. V domě je funkční elektrický kotel a bojler na teplou vodu, ale majitelé nejvíce využívají nové fotovoltaiky, kterou si připravili v loňském roce a na střeše tak mají 27 panelů. V domě jsou i krbová kamna s výměníkem, takže je teplo krásně rozvedené do téměř celého domu. Díky fotovoltaice a vlastní studni snížili náklady pro bydlení na minimum.

V domě bydlí pouze dvě osoby, proto jim 3+1 vyhovuje. V případě potřeby je možné využít veliký prostor na půdě, kterou nyní používají pro uskladnění sezónních věcí. Nabízená nemovitost se skládá ze 3 pozemků o celkové výměře 1963m². Dle informací z katastrálního úřadu je užitná plocha domu 150m², 170m² má stodola. Majitelé v domě i stodole chtějí nechat veškeré vybavení a materiál, který nakoupili pro další zvelebování domu a zahrady.

Do blízkého Úštěka to jsou pouhé 2km. Najdete zde MŠ, ZŠ, lékaře, obchody. V okolí je krásná příroda a mnoho možností na výlety a koupání v jezeře Chmelař. Na opačnou stranu do Litoměřic je to 15km a zde najdete kompletní občanskou vybavenost a další napojení na dálnici směr Praha či Německo.
Prohlídky jsou po domluvě možné kdykoliv a rozhodně tato nabídka za prohlídnutí stojí.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Liběšicích (okr. Litoměřice).