Pronájem kanceláře, Brno, Marešova, 125 m2

Marešova, Brno

35 000 Kč
/za měsíc
+ 5000 Kč / měsíc záloha na služby + vratná kauce
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaMarešova, Brno
ID00132
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná125 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuCentrum obce
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Brně

Popis

Máte zájem o vysoce reprezentativní kancelářské prostory nebo ordinaci v nejžádanější lokalitě Brna?
Ve výhradním zastoupení si Vám dovolujeme nabídnout pronájem nadstandardních kancelářských prostor o výměře 125 m2 nacházejících se v na ulici Marešová ve středu města Brna.

Prostory se nachází v přízemí nádherně zrekonstruovaného neorenesančního domu se skleněným výtahem, který je zařazen na seznam chráněné památky ČR. Prostory jsou rozdělené do 3 neprůchozích, ale interními dveřmi propojených kanceláří, prostorné vstupní místnosti – vhodné jako čekárna nebo místnost pro čekající klienty kanceláři, kuchyňky, mají samostatnou toaletu a balkón. V současné době jsou tyto prostory využívány jako elitní jazyková škola a nabízí se možnost odkoupení vybavení a nábytku, kterými jsou prostory zařízeny (není podmínkou). V suterénu je možné využití samostatných místnosti jako skladu nebo archivu. Všechny prostory jsou vybaveny moderním kamerovým systémem a zabezpečeny alarmem značky Jablotron.

Lokalita v centru města má výbornou občanskou vybavenost, v blízkosti se nachází řada obchodů, lékáren, ordinací, fitness, restaurací, kaváren či barů, stejně jako úřady a jiné instituce, univerzitní budovy, divadla a parky. Zastávka MHD Česká je vzdálena jednu minutu chůze. Nájemní dům z 80. let 19. století s intaktně dochovaným neorenesančním průčelím mísícím prvky italské a severské renesance s figurální výzdobou, součást skupiny nájemních domů Jana Bareše zbudovaných dle projektu architekta Augusta Prokopa.

Celkové měsíční náklady: 40.000, - Kč
Nájem: 35.000, - Kč / měs.
Zálohy na energie a služby: 5.000, - Kč / měs.
Vratná kauce: 50.000, - Kč
Provize Realitní kanceláře: 40.000, - Kč včetně DPH

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu kanceláří v Brně.