Prodej chaty, Nevězice, 54 m2

Nevězice

Cena na vyžádání
/za nemovitost
Inzerce bez ceny.
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaNevězice
ID882254
StavbaKamenná
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná54 m2
VybavenoAno
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Plocha nemovitosti440 m2

Origo partneři v Nevězicích

Popis

Nabízíme Vám k prodeji nádhernou zděnou chatu o dispozici 2+1 na vlastním pozemku o rozloze 440 m², situovanou v klidné části obce Nevězice, s krásným výhledem do krajiny.
Chata procházela rekonstrukcí v roce 2023 a 2024 v podobě nových podlah, oken, vstupních dveří, koupelny, kuchyně, vodo a elektro instalace a je ve velmi dobrém stavu.
Navíc se nachází jen pár metrů od Orlické přehrady.
Dispozice: vstupní chodba, koupelna s toaletou, kuchyň s jídelním koutem, obývací pokoj se vstupem na balkón a ložnice, ve spodní části se nachází samostatný prostorný pokoj. Inženýrské sítě: voda z vlastního 100m hlubokého vrtu, elektřina zavedena a odpad sveden do jímky. Vytápění je zajištěno krbovými kamny a krbem, což dodává nemovitosti útulný charakter.
Celková užitná plocha chaty je 54 m² a nemovitost je příjemně umístěna v klidné části obce, což zajišťuje absolutní pohodu a relaxaci.
Pro případnou prohlídku, nebo více informací kontaktujte makléře.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Nevězicích.

Origo tipy

Podobné nabídky