Prodej bytu 3+1, Příbram, Edvarda Beneše, 76 m2

Edvarda Beneše, Příbram - Příbram VII

4 200 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 20 016 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaEdvarda Beneše, Příbram - Příbram VII
ID9 2408 0353
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná71 m2
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha76 m2
Třída energetické náročnostiE - Nehospodárná

Origo partneři v Příbrami

Podlahy

Revize elektrických zařízení

Popis

Nabízíme byt s dispozici 3+1 s celkovou podlahovou plochou 76,4 m², v 1. nadzemním podlaží cihlového domu v klidné části a přesto v centru Příbrami. Byt má atraktivní dispoziční řešení, které zahrnuje neprůchozí obývací pokoj i obě ložnice a také samostatnou kuchyň s vybudovanou špajzkou. Další výhodou je sklepní kóje umístěná v suterénu domu. Na podlahách jsou původní parkety, okna jsou plastová.


Dům je umístěn v centru města, které zajištuje vynikající občanskou vybavenost a dopravní dostupnost, a přesto v klidné části obklopené zelení. Příbram proslavila těžba stříbra a rud, proto nikoho nepřekvapí, že hlavním turistickým magnetem je Hornické muzeum s řadou expozic. Navštívit byste měli i Svatou Horu, jedno z nejznámějších mariánských poutních míst ve střední Evropě. Vyhledávaným místem je rovněž příbramský aquapark, v zimě se můžete těšit na lyžařský areál Padák.


Aktuálně je nemovitost pronajímána agenturou Dokonalý nájemník s garancí nájemého a komplexních služeb pro pronajímatele. Byt bude k dispozici novým majitelům od 5.9.2024.


Zprostředkovatelem prodeje je realitní kancelář Flatino s.r.o.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Příbrami.