Prodej výrobních prostor, Žatec, Osvoboditelů, 4651 m2 (ID: 1432179)

Osvoboditelů, Žatec

9 990 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 47 609 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaOsvoboditelů, Žatec
ID2913
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná4651 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuCentrum obce
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Žatci

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Předmětem prodeje je areál v malé průmyslové zóně původně využívaný jako prádelna a čistírna. Součástí areálu je administrativní budova, prostory pro prádelnu a čistírnu, sklady, dílny, kotelna, čistírna vody z řeky a pozemky. Celkově se jedná o 4651 m2 pozemku - z toho zastavěná plocha a nádvoří představuje plochu 2399 m2 a 2252 m2 jsou ostatní plochy. K dispozici v průběhu listopadu.
Administrativní budova (219m2) je zděná se sedlovou střechou pokrytou kanadským šindelem částečně podsklepená (54m2), okna plastová a dřevěná zdvojená, podlahy dlážděné, betonové a pokryté kobercem. Vytápění z centrální kotelny (povolení na 5 let) a el. přímotopy. Energie z veřejných sítí, voda - dva okruhy (z řádu a úsporný pro provoz - z Ohře), ohřev teplé vody z boileru. Kanalizace je svedena do veřejného řádu.
Sklad zděný dvoupodlažní (552,97 m2) s částečným podsklepením a sedlovou střechou pokrytou živicí. Podlaha betonová a dlažba, schody betonové, jednoduchá a zdvojená okna, kovová vrata. Topení napojeno na uhelnou kotelnu.
Prádelna a čistírna (978,99 m2) je přízemní zděný objekt se sklonitou živičnou střechou s jednoduchými kovovými okny a plechovými vraty.
Sklady a dílny ostatní (124,46 m2) zděný přízemní objekt s pultovou střechou. Podlahy betonové, okna luxferová, plechová vrata
ČOV (80,40 m2) čistírna vody z řeky se zděnou nosnou konstrukcí, pultovou živičnou střechou a betonovou podlahou
Plechový objekt (106,27 m2) s kovovou nosnou konstrukcí s pultovou střechou a plechovou krytinou
Kotelna (200,62 m2) -zděná jednopodlažní stavba se sklonitou skořepinovou střechou pokrytou svařovanou lepenkou. Podlaha betonová, vrata plechová, luxferová a ocelová okna. Komunikace a všechny manipulační prostory jsou zpevněné a mají asfaltový povrch.
Mimořádná podnikatelská příležitost. V areálu je možné pokračovat v původní činnosti nebo vzhledem k rozloze a umístění využít velký prostor na střechách na solární panely. Lze také využít jako výrobní a nebo skladovací plochu.
Areál firmy má výhodnou polohu na severním okraji města Žatec a je velmi dobře dopravně dostupný.
Dobré dopravní spojení a dojezdová vzdálenost do okolních měst (Chomutov-21km, Most -23km, Karlovy Vary a Ústí nad Labem - 68km, Plzeň - 80km, Praha - 85km). Je bezbroblémový příjezd po silnici Plzeň - Most - Ústí nad Labem.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje výrobních prostor v Žatci (okr. Louny).