Prodej bytu 2+1, Hradec Králové, Antonína Dvořáka, 78 m2

Antonína Dvořáka, Hradec Králové - Pražské Předměstí

4 690 000 Kč
/za nemovitost
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 22 351 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaAntonína Dvořáka, Hradec Králové - Pražské Předměstí
ID240000750
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná78 m2
Lokalita objektuOkraj obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha78 m2

Origo partneři v Hradci Králové

Popis

Realitní kancelář 100klíčů vám nabízí prostorný byt 2+1 o celkové výměře 78m2 v širším centru Hradce Králové.

Byt se nachází ve 3. NP zděného domu. Byt prošel rekonstrukcí, je ve velmi dobrém stavu, vymalován a připraven k nastěhování. Jeden pokoj je orientován do klidného a tichého vnitrobloku, další dva pokoje jsou orientovány do ulice Antonína Dvořáka.

Vytápění a ohřev vody v bytě zajišťuje plynový kotel Junkers. Náklady na teplo tak máte zcela pod kontrolou. Kotel má čerstvou revizi a servis.

Parketové podlahy v pokojích do ulice jsou nově obroušené a nalakované. V předsíni a pokoji do vnitrobloku je nově položená vinylová lamelová podlaha.

V domě se celkem nachází celkem pouze 6 bytů a nabízí tak pohodové a bezpečné bydlení. Velikou výhodou je možnost využívat travnatý dvorek ve vnitrobloku.

Parkování je možné v blízkosti domu. Lokalita Pražského předměstí nabízí kompletní občanskou vybavenost a velmi dobrý přístup k autobusovému terminálu a vlakovému nádraží. Jen 1 km od bytu je vzdáleno obchodní centrum s obchody Penny Market, OBI, Planeo, Teta a dalšími.

Koupi bytu je možné financovat hypotékou, nebo výměnou za jinou nemovitost.

Průkaz energetické náročnosti není k dispozici, tak v souladu s legislativou uvádíme třídu "G".

Pro bližší informace a prohlídku nás kdykoli kontaktujte.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1 v Hradci Králové.