Prodej rodinného domu, Jesenice, Houbová, 88 m2

Houbová, Jesenice

13 000 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 61 954 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaHoubová, Jesenice
ID420240298
StavbaMontovaná
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná88 m2
VybavenoČástečně
Typ objektuPřízemní
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy116 m2
Podlahová plocha88 m2
Plocha nemovitosti808 m2
Plocha zahrady692 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace, Septik
TopeníLokální tuhá paliva, Lokální elektrické
KomunikaceAsfaltová
DopravaVlak, Silnice, MHD
VodaDálkový vodovod, Studna
Bezbarierový přístup
Převod do OV
Parkování

Origo partneři v Jesenici

Popis

Nabízím k prodeji rodinný dům na adrese Ulice Houbová, v části obce Horní Jirčany, v obci Jesenice, okres Praha-západ. Jedná se o montovaný dům s velmi dobrým stavem, který nabízí velmi pohodlné bydlení a nízké náklady na provoz.

Jedná se o jednopodlažní dům, který disponuje 3 pokoji s užitnou plochou 88m² na zastavěné ploše 116m². K dispozici je také velká zahrada o rozloze 808m², kde si děti mohou hrát a strávit čas venku.

Vybavení nemovitosti je částečné, dále jsou zde 2 parkovací místa přímo na pozemku, bezbariérový přístup a dostatečné množství herních prostor pro děti. Dům je situován v blízkosti škol, parků a dalších atrakcí pro děti, což z něj činí ideální místo pro rodinný život.

Dům je vytápěn elektrickým kotlem a také jsou zde krbová kamna v obývacím pokoji, dům je připojen na obecní vodovod a je zde i vrtaná studna, plyn zde není a odvod odpadu je řešen jímkou s přepadem do veřejné kanalizace.

Dům je dobře dostupný prostřednictvím vlaku, silnice a MHD, což usnadní každodenní cestování.
V případě zájmu o prohlídku mě neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Jesenici (okr. Praha-západ).