Prodej bytu 2+1, Velké Opatovice, Hliníky, 58 m2 (ID: 1432868)

Hliníky, Velké Opatovice

Cena na vyžádání

včetně provize
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaHliníky, Velké Opatovice
ID2022014
StavbaPanelová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná58 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiD - Méně úsporná
Lodžie

Origo partneři v Velkých Opatovicích

Popis

Hledáte-li bydlení v klidné části a s hezkým výhledem do přírody, tak mám pro Vás nabídku bytu 2+1 ve Velkých Opatovicích.
Byt o celkové ploše 58 m2 se nachází ve 4. a nejvyšším patře zatepleného panelového domu s výtahem. Disponuje vstupní chodbou, obývacím pokojem s přímým vstupem na balkon, samostatnou kuchyní, koupelnou a oddělenou toaletou. Jako úložný prostor jsou k dispozici dvě vestavěné skříně v kuchyni a chodbě. Zbylé místnosti jsou nevybavené.

V roce 2011 proběhla rekonstrukce zděného jádra.

K bytu náleží v přízemí domu také sklep a kolárna.

Parkovaní je možné na ulici nebo na veřejném parkovišti, které je hned za domem.

Před vchodem do domu se nachází několik laviček pro posezení, dětské a sportovní hřiště.

Obec Velké Opatovice nabízí rozsáhlou občanskou vybavenost. Najdeme zde základní a mateřskou školu, koupaliště, poštu, potraviny, restaurace. Pro rozsáhlejší služby je možné dojet do Jevíčka či Boskovic.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1 v Velkých Opatovicích.