Prodej činžovního domu, Borová Lada, 275 m2 (ID: 1433097)

Borová Lada, okres Prachatice

24 000 000 Kč
Hypotéka od 114 377 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaBorová Lada, okres Prachatice
ID2024009
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná275 m2
Plocha budovy187 m2
Plocha nemovitosti1559 m2

Origo partneři v Borové Ladě

Popis

Pozemky: celková výměra 1.559m², z toho zastavěná plocha 187 m², travní porost 1.372 m².
Lokalita: strategická pozice v centrální Šumavě –Borová Lada–oblast s nadmořskou výškou nad 900 m n. m. – horské středisko v těsné blízkosti Chalupské slati (jedné z nejkrásnějších na Šumavě), je obklopená kouzelnou přírodou Šumavského národního parku a zároveň má dobrou vybavenost. Spolu s blízkou Kvildou jsou východiskem turistických tras a bílých stop v nejkrásnějších lokalitách Šumavského národního parku. Vysoká poloha na šumavských pláních zaručuje ideální atmosférické podmínky v podzimních a jarních obdobích a bohatou, až do brzkého jara trvající sněhovou pokrývku - ideální podmínky pro lyžaře. V blízkém dosahu jsou i lyžařské vleky.
Poloha domu: v těsné blízkosti centra turistického střediska Borová Lada, a přitom na klidném místě. Dům je obklopen vlastním pozemkem upraveným pro rekreaci a dětské hry. To mu vytváří intimní zázemí. Má velmi dobrou komunikační dostupnost i v náročných zimních podmínkách. Pěšky dostupná – v řádu minut - je veškerá vybavenost obce (penziony, restaurace, obchod, obecní úřad).
Popis domu: zděná stavba ve výborném stavebně-technickém stavu, kolaudovaná v r.2006 byla realizovaná z betonových tvárnic s kompletním zateplením obvodových stěn, což zajišťuje dobrou akumulaci tepla. Střecha sedlová, krytá kanadským asfaltovým šindelem IKO. Kamenná podezdívka, plastová okna v hnědém dekoru, měděné okapy a svody, dřevěný obklad – to vše vytváří horský styl šumavské chalupy. V domě se nachází šest samostatných bytových jednotek s vlastními vchody, z toho tři v přízemí (přístupné i pro vozíčkáře) o užitné ploše 38,0 m² a tři v podkroví o výměře 47,0 m². Každý byt má kuchyň s jídelním stolem a rozkládací pohovkou, jednu ložnici, samostatné WC, sprchový kout s umývadlem a komoru. V samostatné stavbě u domu je k dispozici garáž, která slouží jako prostor pro ukládání sportovních potřeb. Nabízí se tak využití zakoupeného domu různou formou ve velmi širokém spektru - vlastní bydlení a rekreaci i případné pronajímání apartmánů v rámci cestovního ruchu. Dům je provozován jako apartmány a je zajištěna pečlivá správa nemovitosti. Bližší informace o nabídce i postupu k realizaci koupě Vám rádi sdělíme při osobním jednání a zajistíme rovněž prohlídku.
Inženýrské sítě, vytápění:
El. příkon: z distribuční sítě EON - všechny byty mohou mít samostatné měření. Kanalizace: do obecního kanalizačního řadu. Voda: z obecního vodovodního řadu. Vytápění: el. přímotopy ve snížené sazbě. Fotovoltaika o instalovaném výkonu 9,6 kW je umístěná na střeše domu a více než pokrývá spotřebu el. energie na provoz bytových jednotek. Komunikační napojení: z obecní komunikace, parkování na vlastním zpevněném pozemku.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje činžovních domů v Borové Ladě.