Prodej pozemku pro bydlení, Horní Planá, 1547 m2

Horní Planá

5 200 000 Kč
/za nemovitost
včetně právních služeb a odměny RK
Hypotéka od 24 782 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaHorní Planá
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha nemovitosti1547 m2

Origo partneři v Horní Plané

Popis

Exkluzivně prodáváme mírně svažitý STAVEBNÍ pozemek o výměře 1 547 m2 v obci Hodňov, malebné části Šumavy. Stavební pozemek určen dle územního plánu pro bydlení v rodinných usedlostech, zastavěnost 15 %.

Lokace pozemku, nádherná příroda, Lipenská přehrada na dosah dělají tento pozemek krásným místem pro bydlení.


2 km od prodávaného pozemku se nachází železniční zastávka Hodňov (Horní planá 12 min, Český Krumlov 37 min) a malebný rybník Olšina.

Stavební pozemek obdélníkového tvaru 28 x 35,1m. Pozemek určený pro VÝSTAVBU rodinného DOMU se sedlovou střechou, 1 nadzemní podlaží a patro. Koeficient zastavitelnosti 15 % dle územního plánu.

Přiložená studie domu je pouze vzorová, kupující si postaví dům dle sebe.

Na pozemku inženýrské sítě: vybudován pilíř el. energie. Povolena studna a jímka.

Příjezd na pozemek prostřednictvím veřejné komunikace.

Vhodné pro rodinu s dětmi a zájemce, kteří mají rádi aktivní život v přírodě, Šumavu, Český Krumlov a Lipenskou přehradu na dosah. Poloha pozemku vybízí k výletům do okolí (rozhledna v Horní Plané, naučná stezka Olšina atd), příjemným procházkám, sportovnímu vyžití - kolo. V blízkosti les.

2 km vzdálená naučná stezka Olšina-turistické trasy šumavskými mokřady, rašeliništi a přilehlými biotopy. 4 km od pozemku se nachází obec Horní Planá kde je veškerá občanská vybavenost a rozprostírá se zde oblíbená Lipenská přehrada.

Výborná dopravní dostupnost autem nebo vlakem, vlaková zastávka Hodňov vzdálená 2 km.

Možno financovat hypotékou. Doporučujeme prohlídku a koupi tohoto atraktivního stavebního pozemku. Pro více informací kontaktujte makléřku.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Horní Plané.