Prodej chaty, Ivančice, 43 m2 (ID: 1433223)

Ivančice

1 290 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 6 148 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaIvančice
ID00119
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná43 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuPolosamota
Plocha nemovitosti336 m2

Origo partneři v Ivančicích

Popis

Ve výhradním zastoupení majitele prodáváme rekreační chatu s pozemkem v chatové oblasti v blízkosti města Ivančice na okraji obory Moravský Krumlov. Chatovou osadou protéká řeka Rokytná, která skýtá možnosti k rybaření a odpočinku. Celému místu vévodí tichá a klidná atmosféra. Okolí chaty je pečlivě udržované.

Chata stojí na pozemku patřící majiteli a její součástí je zahrada v dlouhodobém pronájmu od města Ivančice. Je jižně orientovaná, umístěná do vzrostlé lesní vegetace v okolí. Výhodou je kompletní oplocení pozemku s vjezdovou bránou. Před chatou je jedno parkovací místo. Další je za bránou hned vedle chaty.

Na pozemku je studna s čerpadlem, kterou je však nutné vyčistit a uvést opětovně do provozu.

Dvoupatrová chata má dispozici 2kk. Hlavním vstupem ze spodní kryté terasy se dostanete do spodního patra, kde je umístěn obývací pokoj s menší kuchyní, jídelnou a krbem. Z této místnosti vedou dřevěné schody do podkrovní ložnice. Ta je vybavena chatařským nábytkem poskytuje prostor pro spaní až 4 osob. Benefitem je i další menší a krytá terasa s nádherným výhledem do okolí.

Součástí chaty je oddělená místnost s venkovním vstupem, kde je umístěno suché WC. Vstup na WC je možné dobudovat i z kuchyně.

Chata je podsklepená. Sklep je chladný a prostorný a je vybavený policovým skladovacím systém. Má samostatný vstup ze zahrady.

Do chaty je zavedena elektřina. Momentální zálohové platby jsou nastaveny na 380,- Kč / měsíčně.

Popelnice jsou umístěny hned při vjezdu do chatové oblasti, odpadky tedy nemusíte vyvážet nijak daleko. Poplatek za svoz odpadu činí 700,- Kč / ročně.

Zahrada je v dlouhodobém pronájmu od města Ivančice s ročním nájemným cca 400,- Kč.

Uvedená cena je kupní cenou nemovitosti bez provize realitní kanceláře.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Ivančicích.