Prodej bytu 4+1, Jirkov, Krušnohorská, 79 m2

Krušnohorská, Jirkov

1 799 000 Kč
/za nemovitost
Kompletní cena, kupující pouze hradí poplatek za převod ve výši 12.000 Kč., včetně DPH, bez poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 8 574 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaKrušnohorská, Jirkov
ID00254
StavbaPanelová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná79 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíDružstevní
Podlahová plocha79 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Lodžie

Origo partneři v Jirkově

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Ulice Krušnohorská v Jirkově - místo na samém okraji města, v blízkosti přírody, místo, kde se zkrátka opravdu dobře bydlí a to i díky klidným a slušným obyvatelům. I proto je tato část města mezi lidmi tolik ceněna. A právě teď mám pro vás příležitost si tady zakoupit velký byt o dispozici 4+1 pro celou vaši rodinu.

Tento byt se nachází v nejvyšším patře panelového domu s výtahem a nabízí nádherný výhled na celé město a jak mám potvrzeno od majitelů, tak oslavy Silvestra jsou zde opravdu jako na dlani.

Nabízí 79 m2 plochy, jeho součástí je lodžie, sklep i šatna přímo v bytě a původně se jednalo o dispozici 3+1, která byla upravena příčkou na současnou dispozici 4+1, mimochodem v pokoji, který tímto vznikl se aktuálně nachází posilovna s posilovacím strojem, který může zůstat v bytě.

Před několika lety zde proběhla rekonstrukce, naposledy to byla velmi praktická a velká kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči (kávovar, mikrovlnná a horkovzdušná trouba, digestoř, vinotéka apod.) a dále byla např. v obývacím pokoji vybudována maketa krbu a jsou zde obklady umělého kamene.

V bytě zůstávají některé součásti zařízení (např. sedací souprava, skříňky, skříň v dětském pokoji, obrovská vestavná skříň v ložnici a praktické žaluzie.

Jedná se o byt v družstevním vlastnictví (SBD Chomutov je jedním z největších družstev v Ústeckém kraji, které velmi kvalitně spravuje cca 5.000 bytů v Chomutově a Jirkově), byt nelze převést do osobního vlastnictví a anuita je již uhrazena. Poplatek za převod ve výši 12.000 Kč hradí kupující.

Byt je okamžitě k dispozici - zavolejte si o prohlídku a již brzy můžete v tomto bytě bydlet s celou vaší rodinou.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+1 v Jirkově.