Prodej chaty, Děčín, Mendelova, 20 m2

Mendelova, Děčín - Děčín VII-Chrochvice

539 900 Kč
/za nemovitost
k jednání
Hypotéka od 2 573 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaMendelova, Děčín - Děčín VII-Chrochvice
ID911320
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná20 m2
Typ objektuPřízemní
Podlahová plocha20 m2
Plocha nemovitosti693 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Děčíně

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Prodej podsklepeného rekreačního domku se zahradou o výměře 693 m² po částečné rekonstrukci. Nemovitosti se nacházejí v Děčíně v části Chrochvice v klidné a přírodně bohaté oblasti, která je jako stvořená pro rodinné bydlení nebo rekreaci. v zahrádkářské lokalitě Nová osada.

Zahrada je ve velice mírně svažitá (téměř rovinatá), orientovaná na jih. Nacházejí se zde ovocné stromy a keře (jablka, ostružiny, maliny, rybíz). Je ideálním místem pro odpočinek, hry s dětmi nebo zahradničení.

Rekreační domek je po částečné rekonstrukci v r. 2022. Je podsklepený. Užitná plocha včetně prosklené verandy je 18 m2. Spodní část domku je zděná (15 m2 - sklep, sklad nářadí, dílna pro zahradníky a kutily), vrchní obytná část je dřevěná. V horní části se nachází zasklená veranda (rozměry 1 x 4 m) a 1 obytná místnost (rozměry 3,5 x 4 m). Střecha je nová s plechovou rytinou. Obytná místnost má po renovaci nový interiér ze sádrokartonu (zateplené stěny i strop), dřevěnou podlahu s PVC krytinou, palubkový strop, elektrickou instalaci, novou dřevěnou podlahou s krytinou z PVC, novou kuchyňskou linku se dřezem. Objekt je vhodný pro rekreaci a víkendové pobyty.

K dispozici je sezónní užitková voda, suché WC (lze umístit chemické WC), starší udírna, nerezová zemní nádrž na užitkovou vodu. Elektřina není k dispozici (přípojka je ČEZem plánována na 05/2025). Pitnou vodu je třeba dopravit svépomocí.

Přístup je možný i autem po zpevněné cestě až k zahradě, což usnadňuje příjezd všemi typy vozidel. Parkování je možné ve vzdálenosti cca 30 m. Je možné upravit plot a část terénu pod ním a vytvořit vjezd pro parkování auta přímo na pozemku. Součástí prodeje je rovněž podíl na přístupové komunikaci/cestě pro bezproblémový přístup.

V blízkosti (případně v nedalekém centru) se nachází veškerá občanská vybavenost – banka, pošta, obchodní centrum, restaurace, sportovní areály, kulturní zařízení, lékař i školy. To vše přispívá k vysoké kvalitě života v této lokalitě.

Dostupnost je velmi dobrá, blízkost městské hromadné dopravy, autobusových zastávek a hlavní silnice usnadňuje pohodlný přesun jak vlastním automobilem, tak městskou dopravou.

Tato nemovitost nabízí svým vlastníkům klidné a pohodové zázemí pro rekreaci a volnočasové vyžití s možností těsného kontaktu s přírodou a přitom zachovává vynikající přístup k městským službám a zázemí. Pokud hledáte útočiště pro relaxaci a zábavu, tento rekreační domek může být Vaší dobrou volbou.

Volné ihned.









Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Děčíně.