Prodej bytu 2+1, Praha - Žižkov, Na Vackově, 68 m2

Na Vackově, Praha 3, Žižkov

9 326 700 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 44 448 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaNa Vackově, Praha 3, Žižkov
ID10223
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná68 m2
Patro2. z 3
VybavenoČástečně
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy160 m2
Podlahová plocha68 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaVlak, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod

Origo partneři v Praze 3

Stěhovací služby

Popis

Společnost Gepard Reality Vám nabízí prostorný byt o dispozici 2+1 v klidné lokalitě v ulici Na Vackově v městské části Praha 3 - Žižkov.

Bytová jednotka je situována ve 2. nadzemním podlaží (1. patro) bytového domu. Celková podlahová plocha této jednotky činí 68,22 m2. Z předsíně (4,06 m2) vede vstup do dvou samostatných pokojů (26,40 m2 a 16,07 m2), do kuchyně (16,32 m2), do komory (1,28 m2) a na toaletu (1,25 m2). Z kuchyně se vchází do koupelny (2,84 m2) se sprchovým koutem. Kuchyně je vybavena kuchyňskou linkou se sporákem, lednicí, pračkou a jídelním stolem s rohovou lavicí. V menším pokoji je velká vestavěná skříň, ve větším pokoji je elektrický interiérový krb a designový vestavěný policový systém. Vytápění a ohřev vody zajišťuje kombinovaný plynový kotel umístěný v komoře. Okna pokojů směřují do tiché ulice (jihozápad), okno kuchyně a koupelny směřuje do vnitrobloku s výhledem na zahrádky (severovýchod). V domě je dohromady pouze šest bytů. Obyvatelé domu mohou využívat pěkně udržovanou společnou zahrádku s posezením a venkovním krbem.

Tato lokalita nabízí velmi dobrou dostupnost veškerých služeb a MHD. Zastávka autobusu je hned za rohem, je vzdálena asi 200 metrů, dvě minuty pěšky. Zastávka tramvaje je 650 m, asi 9 minut pěšky. Okolí domu je klidné a upravené, vedle původní zástavby je zde velký podíl nových domů, v blízkosti jsou dětská hřiště, parky i sportoviště.

Byt je v současné době pronajatý, jedná se proto o velmi zajímavou investici generující okamžitý pravidelný příjem.
Zároveň je možné nájem ukončit dle potřeb nového majitele.
V případě zájmu zajistíme výhodné podmínky financování a případný prodej Vaší stávající nemovitosti.
Pro více informací či domluvení termínu prohlídky mne, prosím, kontaktujte.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1 v Praze 3.