Prodej rodinného domu, Bílina, Lidická, 367 m2

Lidická, Bílina

4 969 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize RK a poplatků
Hypotéka od 23 681 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaLidická, Bílina
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná312 m2
Typ objektuPatrový
Podlahová plocha367 m2
Plocha nemovitosti312 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Bílině

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Hledáte dům s garáží a zahrádkou v okresním městě? Přijďte se podívat na řadový, částečně podsklepený, dvoupatrový dům se dvěma bytovými jednotkami o velikosti 1+1 /93,22 m2/ a 2+1 /101,83 m2/ a obytným podkrovím /60,56 m2/, který se nachází cca 10 minut od centra města Bílina, v ulici Lidická. Dům je napojen na všechny IS /vodovod, kanalizace, elektřina, plyn/ a prošel částečnou rekonstrukcí: plastová okna s izolačním dvojsklem včetně balkonových dveří, podlahy v rámci bytových jednotek /keramické dlažby, laminátové plovoucí podlahy, PVC, na chodbách doplněné o teraco./, rekonstrukce koupelen včetně rozvodů, kanalizace, obkladů a sanity, nové kuchyňské linky se spotřebiči včetně provedené rekonstrukce elektroinstalace z mědi, pro vytápění nová teplovodní soustava s rozvody z mědi a deskovými topnými tělesy, zdrojem je kondenzační kombinovaný kotel na zemní plyn, který slouží pro vytápění celého objektu RD a byl instalován v r.2020 spolu s instalací kotle. V úrovni 1.NP jsou osazena litinová topná tělesa. Jako doplňkový zdroj vytápění slouží krbová kamna v 1.NP a 2.NP. Pro ohřev TUV slouží v bytové jednotce v 1.NP elektrický bojler, pro byt ve 2.NP pak kombinovaný kotel na ZP. Dům je připraven k nastěhování bez nutnosti zásadních investic.
Dispoziční řešení:
1.PP - chodba se schodištěm z 1.NP, 2x sklepní prostor
1.NP - vstup z Lidické ul. Chodba se schodištěm do 1.PP a do 2.NP a východ na zahradu, byt 1+1 + předsíň, WC, kuchyně, spíž, koupelna, obývací pokoj, z ul. Lidické je vjezd do garáže, která je také přístupná dveřmi ze vstupní chodby.
2.NP – chodba se schodištěm, ložnice se šatnou, předsíň, koupelna s WC, kuchyně s balkonem do zahrady a obývací pokoj
Podkroví – chodba se schodištěm, WC, pokoj, druhý pokoj, neupravený půdní prostor

Nemovitost se nachází v plně stabilizované zástavbě řadových domů v docházkové vzdálenosti obchodů, služeb, autobusové a vlakové dopravy, výborné spojení pomocí dálnice D8 do Německa, silnicí č. I/13 do měst Teplice-Most a Chomutov.
V případě zájmu o prohlídku nemovitosti nebo pro bližší informace neváhejte kontaktovat makléřku nemovitosti.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Bílině.