Prodej rodinného domu, Blučina, ul. 9. května, 70 m2

ul. 9. května, Blučina

4 490 000 Kč
/za nemovitost
sleva, původní cena 4.990.000 Kč
Hypotéka od 21 398 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

Adresaul. 9. května, Blučina
ID12528
StavbaSmíšená
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná70 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti684 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Blučině

Popis

Nabízíme k prodeji rodinný dům o dispozici 2+1 s rovinatou zahradou a další stavbou na pozemku v obci Blučina, situované jen 15 km od Brna.

Nemovitost je určena ke kompletní rekonstrukci, která byla již započata, což otevírá možnost přizpůsobit ji vlastním představám či ji využít jako investiční příležitost. Na pozemku jsou k dispozici všechny IS (el., plyn, vodovod, kanalizace) a disponuje vlastní studnou. Parkování je možné přímo před domem, na dvorku nebo v průjezdu.

Celková plocha pozemku činí cca 684 m². Část o výměře cca 296 m² tvoří krásná rovinatá zahrada. Zbývajících cca 388 m² je zastavěná plocha včetně dvorku, v KN vedená jako zastavěná plocha a nádvoří. Uliční šíře je cca 9,5 m. Velkou výhodou je, že přístup na pozemek je z obou stran.

Na pozemku se nacházejí dvě stavby. První z nich je řešena jako původní 2+1 k celkové rekonstrukci s možností dalšího rozšíření díky velké půdě. Druhá stavba s podlahovou plochou cca 104 m² nabízí široké možnosti využití včetně bydlení pro další rodinu. Na vedlejší stavbě byla před cca 4 lety vylita nová podlaha.

Blučina je obcí s veškerou občanskou vybaveností, včetně potravin, ZŠ a MŠ, pošty, lékaře, sportovní haly a krytého bazénu. Výhodná poloha jen 10 minut od nákupního centra Olympia v Brně zajišťuje pohodlný přístup ke všem potřebným službám i skvělou dopravní dostupnost.

Tento dům představuje ideální volbu pro ty, kteří hledají nemovitost v klidné lokalitě s výbornou dostupností do Brna. Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost.
Makléř Tomáš Pohlodek.

Původní cena: 4.990.000 Kč

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Blučině.